Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hinnasto 1.1.2017 alkaen sekä maksu- ja peruutusehdot


Yleinen arvonlisävero 24 % (tai kirjat 10 %) sisältyy hintoihin.

Retriitit ja pyhiinvaellukset

Matkat ovat räätälöityjä ja yksilöllisiä. Jos mukana on matkatoimisto virallisena matkanjärjestäjänä, se veloittaa suoraan kokonaan tai osan matkan kustannuksista.

Matkojen hinnat löydät ko. matkan esittelyn yhteydestä, jossa on määritetty myös maksu- ja peruutusehdot. Lue matkoista, maksu- ja peruutusehdoista tästä linkistä tärkeää asiaa.

Matkalle rekisteröidytään täältä.

Suosittelemme aina matkavakuutuksen ottamista mahdollisten sairastumis- ja peruutustilanteiden johdosta heti varausmaksun maksettuasi. Matkavarauksen yhteydessä ilmoita Marjaanalle matkavakuutusyhtiösi nimi.


Henkisten Valmennusten ja muiden palveluiden ja tuotteiden kuten kirjojen ja CD:eiden hinnat löytyvät kustakin palveluesittelystä ja/tai e-kaupasta.

Maksu- ja peruutusehdot:

  • e-kaupastamme saat sähköpostissa maksua varten yrityksen tilitiedot. Tämä sähköposti on samalla SEKÄ VAHVISTUS TEKEMÄSTÄSI AJANVARAUKSESTA ETTÄ LASKU. EMME LÄHETÄ ERILLISTÄ LASKUA!
  • Voit peruuttaa tai siirtää varaamasi ajankohdan lähettämällä sähköpostia (info at tietoisenjohtamisentalo.com) seitsemän (7) päivää ennen tapaamista kuluitta. Sen jälkeen ei maksettua hintaa palauteta.
  • RYHMÄTILAISUUDEN osalta em. on 14 vrk, ellei muuta mainita ko. tilaisuuden esittelytekstissä. Sen jälkeen maksettua hintaa ei palauteta.
  • Äkillisessä sairastapauksessa voidaan sopia uudesta henkilökohtaisesta tapaamis-/hoitoajankohdasta. Ryhmätapaamisia ei palauteta peruutuksen sattuessa.
  • Tarvittaessa ota yhteyttä info at tietoisenjohtamisentalo.com
  • Kirjojen ja CD:eiden ja muiden tuotteiden Maksu- ja peruutusehdot, samoin kuin toimitusehdot näet ennen tilaustasi ko. web-sivulla e-Kaupassa.