Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hinnasto 1.1.2018 alkaen sekä maksu- ja peruutusehdot


Yleinen arvonlisävero 24 % (tai kirjat 10 %) sisältyy hintoihin.

RETRIITIT JA PYHIINVAELLUKSET

Matkat ovat räätälöityjä ja yksilöllisiä. Matkatoimistokumppani ja virallinen matkanjärjestäjä on Suomen Matka-Agentit Oy, joka veloittaa suoraan osan matkan kustannuksista.

Matkojen hinnat löydät ko. matkan esittelyn yhteydestä, jossa on määritetty myös maksu- ja peruutusehdot. Huomioithan matkoilla myös nämä asiat:

Matka-Agenttien erityis- ja valmismatkaehdot:

http://matka-agentit.fi/hyva-tietaa/matka-agenttien-erityisehdot/
http://matka-agentit.fi/hyva-tietaa/yleiset-valmismatkaehdot/

Matkavakuutus:

Emme ole vastuussa mistään matkan, retkien ja tapahtuman aikana mahdollisesti tapahtuvista loukkaantumisista, onnettomuuksista, terveydentilan heikentymisestä, vahingoista tai varkauksista. Emme ole niistä vastuussa myöskään ennen matkaa. Emme ole vastuussa mahdollisia vaara- ja myöhästymistilanteita aiheuttavista lakoista, sääolosuhteista, viranomaismääräyksistä tai luonnonkatastrofeista.

On tärkeää huolehtia omasta MATKAVAKUUTUKSESTA (matka- ja matkatavaravakuutus) heti matkavarausta tehdessäsi mahdollisten peruutuskulujen sekä henkilö- ja matkatavaravahinkojen varalle. Ilmoita matkavarauksen yhteydessä matkavakuutusyhtiösi Marjaanalle.

Osallistut matkaan omalla vastuullasi ja vapaasta tahdostasi, emmekä ota vastuuta terveydellisistä vaikutuksista, fyysisistä ja emotionaalisista reaktioista, traumasta tai sairaudesta matkaa tai tapahtumaa ennen, sen aikana tai sen jälkeen. Matka tai tapahtuma ei korvaa kliinis-terapeuttista tai lääkinnällistä hoitoa. Älä lopeta nykyisten reseptilääkkeiden käyttöä.

Hinta ja –muutokset:

Matkan yhteistyökumppani ja vastuullinen matkanjärjestäjä on Matka-Agentit Oy. Matkan toteutuminen edellyttää yleensä 10-14 matkustajaa (tarkka lukumäärä on ilmoitettu ko. matkan yhteydessä).

Hinnat perustuvat kullakin hetkellä voimassa oleviin hintoihin ja niiden muuttuessa pidätämme oikeuden muutoksiin, joista ilmoitamme heti. Lisäksi varaamme oikeuden muuttaa matkan hintaa valuuttakurssimuutosten, meistä riippumattomien kuljetuskustannusten sekä uusien tai muuttuneiden verojen tai maksujen perusteella.

Pidätämme oikeuden peruuttaa matka tai hyväksyä henkilöitä matkalle tai tehdä muutoksia julkaistulle matkareitille, aina kun olosuhteet edellyttävät, esim. jos ne katsotaan tarpeelliseksi matkustajan turvallisuuden johdosta.

Casaan Brasiliaan suuntautuvien omatoimisten matkojen hinnat vaihtelevat riippuen

 • matkan ajankohdasta ja kestosta,
 • reitistä ja (lentojen) pysähdysten lukumäärästä,
 • valuuttakurssista ja
 • siitä, missä vaiheessa lentolippu tilataan. Nyrkkisääntö: mitä lähempänä, sitä kalliimpi.

Yleensä 2 viikon omatoimisen Casan matkan hinta on € 2.200 - 2.400 hyvillä yhteyksillä ja paikallisittain parhaimmissa majataloissa/pousadoissa. Hinta sisältää

 • lennot,
 • kuljetukset Brasiliassa,
 • majoituksen täysihoidolla (aamiainen, lounas, illallinen),
 • kirjallisen/virallisen PDF-ohjeistuksen Casan protokolliin (noin 30 sivua sähköpostitse) ja
 • Marjaanan 2-tunnin sparrauksen puhelimitse tai Porvoossa.

Jos olet kiinnostunut omatoimisesta matkasta Casaan, ota yhteyttä täältä.

Suosittelemme aina matkavakuutuksen ottamista mahdollisten sairastumis- ja peruutustilanteiden johdosta heti varausmaksun maksettuasi. Matkavarauksen yhteydessä ilmoita Marjaanalle matkavakuutusyhtiösi nimi.


HENKISTEN VALMENNUSTEN ja MUIDEN PALVELUIDEN JA TUOTTEIDEN

kuten kirjojen ja CD:eiden hinnat löytyvät kustakin palveluesittelystä ja/tai e-kaupasta.

Maksu- ja peruutusehdot:

 • e-kaupastamme saat sähköpostissa maksua varten yrityksen tilitiedot.
  Saamasi sähköposti on samalla SEKÄ VAHVISTUS TEKEMÄSTÄSI AJANVARAUKSESTA ETTÄ LASKU. EMME LÄHETÄ ERILLISTÄ LASKUA!
 • Voit peruuttaa tai siirtää varaamasi tapaamisen ajankohdan lähettämällä sähköpostia (info at tietoisenjohtamisentalo.com) seitsemän (7) päivää ennen tapaamista kuluitta. Sen jälkeen ei maksettua hintaa palauteta.
 • RYHMÄTILAISUUDEN osalta em. on 14 vrk, ellei muuta mainita ko. tilaisuuden esittelytekstissä. Sen jälkeen maksettua hintaa ei palauteta.
 • Äkillisessä sairastapauksessa voidaan sopia uudesta henkilökohtaisesta tapaamis-/hoitoajankohdasta. Ryhmätapaamisia ei palauteta peruutuksen sattuessa.
 • Tarvittaessa ota yhteyttä info at tietoisenjohtamisentalo.com
 • Kirjojen ja CD:eiden ja muiden tuotteiden Maksu- ja peruutusehdot, samoin kuin toimitusehdot näet ennen tilaustasi ko. web-sivulla e-Kaupassa.