Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

YKSITYISVASTAANOTTO

Otan vastaan yksityisvastaanotollani Porvoossa yksityisihmisiä ja pieniä yrityksiä, jotka haluavat toimia tässä ajassa edelläkävijöinä ja Valon majakkoina, kehittää itseään ja/tai yritystään ja laajentaa tietoisuuttaan.

Vaikka olen brittitutkinnon suorittanut kauppa-tieteilijä ja valmentaja, olen kouluttautunut ja hankkinut laajaa kokemusta myös erityisesti tietoisuuden tutkimuksen, mielenhallinnan ja vedisen tiedon alueilta. Intuitioni on myös aina ollut vahva. Olen toiminut hyvin monenlaisissa tehtävissä julkisella ja yksityisellä sektorilla Suomessa ja ulkomailla sekä päätoimisena yrittäjänä vuodesta 2010 lähtien (kts. CV). Näin ollen aiheet ja alueet voivat vaihdella hyvin paljon yksityistapaamisen aikana. Alapuolella on työkaluni.

Yksityisvastaanotto kestää 1,5 tuntia ja se maksaa € 150 sis. alv 24 % (€ 28,80).

Yksityisvastaanottoon voi sisältyä myös rentouttava ja hoitava Brasilialainen kristallivalohoito, joka on peräisin Casa de Dom Inacion healingkeskuksesta.

Voit VARATA yksityisvastaanoton alapuolella olevasta linkistä. Valmistautumistani varten mainitse ASIA TAI AIHEET, joista haluat keskustella kanssani. Ilmoita myös tarkka syntymäaikasi (pv, kk, vuosi ja tarkka kellonaika) ja –paikkasi, mikäli toivot, että hyödynnän vedistä astrologiaa tapaamisessa.

Vahvistettuani sinulle tapaamisen ajankohdan, maksa saamiesi tietojen pohjalta yksityisvastaanotto eli en lähetä enää erillistä laskua.

Tervetuloa ღ Marjaana

Huom! Tapaaminen ei ole terapiaa, eikä se ole sairauksien hoitoon ml. psyykkisen sairauden tai muun vakavan mielenterveydellisen ongelman hoitoon.

Hyödynnän valmennuksissa ja konsultaatioissa kokonaisvaltaisesti kokemustani ja koulutustani asiakkaitteni hyödyksi. CV:ni löydät täältä.

”Yhteistyöpolkuni Marjaanan kanssa on tuottanut niin yrittäjä- kuin yksityiselämääni tienviittoja. Vanhat tienviitat ovat löytäneet uuden kiillon ja uusia on työn alla. Yhteistyössä on tahtotila ja tavoite, johon Marjaana sitoutuu syvästi - ja elämänmakuisesti.”

Täältä voit lukea lisää PALAUTETTA asiakkailtani.

Olet lämpimästi tervetullut vahvistamaan omaa sisäistä viisauttasi ღ
Marjaana

Marjaana Will-Vidlund ღ
Tietoisen Johtamisen Talo Oy
marjaana at tietoisenjohtamisentalo.com