Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

HENKINEN VALMENNUS - YKSITYISVASTAANOTTO

Kuva: Magdaleenan luolalla Sainte-Baumessa Etelä-Ranskassa 22.7.2016

Uskallatko sinä kurkata ovesta ulos, mutta emmit ottaa askelta kynnyksen yli?


Elämää voi verrata elokuvakäsikirjoitukseen, jolla voimme toteuttaa luovuuttamme. Meillä on voima tutkia, mikä elämässämme toimii ja mikä ei. Kaikilla tulee elämässä eteen jaksoja, joissa entinen ei yksinkertaisesti vain enää palvele.

DELETE. COPY. PASTE.

Voimme tuhota ja muokata käsikirjoitusta, mikä voi olla valtavan voimaannuttavaa. Voimme leikata käsikirjoituksesta asioita, jotka eivät enää palvele. Ja voimme luoda siihen asioita, jotka tuovat meille enemmän todellista täyttymystä ja iloa, rakkautta ja kauneutta. Sanskritin kielellä sitä kutsutaan ANANDAksi.

Muutoksen tekeminen elämässä ei ole kuitenkaan yhtä helppoa ja nopeaa kuin elokuvakäsikirjoituksesta tekstin muokkaaminen tai poistaminen. Moni palaa peloissaan entiseen elämäänsä uskaltamatta lähteä muutoksen tielle.

UUDISTUMINEN. VAATII. LUOTTAMUSTA. ROHKEUTTA. TAHTOA.

Muuttuminen ja uudistuminen on aina jokaiselle kriisi. Se on henkinen prosessi. Kukaan ulkopuolinen ei voi muuttaa, eheyttää ja parantaa meitä.

Uutta luovaan tilaan pääsee luopumisten kautta ツ

Voinko auttaa?

Ihmisen ja yrityksen transformaatio ja kestävä menestys ovat intohimoni - alue, jonka parissa teen töitä. Siksi se oli myös tutkimuskohteeni lopputyössäni.

Missioni - tehtäväni on auttaa erityisesti NAISIA ja PIENYRITTÄJIÄ sekä pieniä edelläkävijäorganisaatioita erilaisissa muutostilanteissa rikastamaan ELÄMÄÄNSÄ ja luomaan TYÖHÖNSÄ kaikkea, mikä tuo aitoa täyttymystä ja menestystä, iloa ja rakkautta - ANANDAA.

Elämä on repinyt, raastanut, koulinut ja hionut minuakin. Olen kulkenut aina omaa polkuani vahvan intuition johdattamana. Olen suorittanut brittitutkinnon liikkeenjohdosta ja -sertifikaatin valmennuksesta. Olen kouluttautunut ja hankkinut kokemusta myös tietoisuuden tutkimuksen, mielenhallinnan ja vedisen tiedon alueilta. CV:stäni löydät lisää tietoja. Aiheet ja alueet voivat vaihdella paljonkin yksityistapaamisen aikana.

Otan vastaan yksityisvastaanotollani Porvoossa (tai puhelimitse) yksityisihmisiä, ryhmiä ja pieniä yrityksiä. Yhteistä heille on se, että he haluavat
  • Toimia tässä ajassa edelläkävijöinä ja valonlähteinä ja kehittää itsetuntemustaan ja toimintaansa (myös esim. vedisen tiedon/astrologian avulla)
  • Integroida henkisiä ja myötätuntoa lisääviä käytäntöjä elämään tai yrityskulttuuriin (esim. mindfulness-meditaatio)
  • Kirkastaa oman elämän tai yrityksen tarkoitusta (passio) ja tehtävää (missio) ja laittaa em. käytäntöön (aktio) (esim. yrityskonsultaatiot ja mentorointi)

Käytännön asioita

  • Vastaanotto kestää yhden (1) tunnin ja se maksaa € 100 + ALV 24 % (€ 24), yhteensä € 124.
  • 1,5 tunnin vastaanoton hinta on € 121,20 + ALV 24 % (€ 28,80), yhteensä € 150
  • Varaa yksityisvastaanotto alapuolella olevasta linkistä. Mainitse valmistautumistani varten ASIA TAI AIHEET, joista haluat keskustella kanssani. Ilmoita syntymäaikasi ja -paikkasi (pv, kk, vuosi, kellonaika), mikäli toivot, että hyödynnän vedistä astrologiaa tapaamisessa.
  • Vahvistettuani sinulle tapaamisen ajankohdan, maksa saamiesi tietojen pohjalta yksityisvastaanotto. En lähetä enää erillistä laskua.
  • Huomioithan, että tapaaminen ei ole terapiaa, eikä se ole sairauksien hoitoon ml. psyykkisen sairauden tai muun vakavan mielenterveydellisen ongelman hoitoon.

Olet lämpimästi tervetullut ღ Marjaana

Hyödynnän valmennuksissa ja konsultaatioissa kokonaisvaltaisesti kokemustani ja koulutustani asiakkaitteni hyödyksi.

”Yhteistyöpolkuni Marjaanan kanssa on tuottanut niin yrittäjä- kuin yksityiselämääni tienviittoja. Vanhat tienviitat ovat löytäneet uuden kiillon ja uusia on työn alla. Yhteistyössä on tahtotila ja tavoite, johon Marjaana sitoutuu syvästi - ja elämänmakuisesti.”

Täältä voit lukea lisää PALAUTETTA asiakkailtani.

KAUNEUS vaikuttaa aivoihimme rakkauden tavoinHILJAISUUS JA VIHREÄ YMPÄRISTÖ luovat tutkitusti hyvinvointiaPYHYYTTÄ voi kokea arjessa ja luonnossa


TIETOISEEN JOHTAMISEEN erikoistunut henkisen valmennuksen ja retriittien talo ღ
Tietoinen Johtaminen ® Conscious Leadership
_________________________________________________________________

TIETOISEN JOHTAMISEN TALO OY / Marjaana Will-Vidlund
Toimitusjohtaja / Managing Director, Henkinen Valmentaja, Kirjailija, Bloggaaja
Master of Business Administration & Certificate of Henley Coaching / Henley Business School, University of Reading, UK

Gsm: +358 (0)45 27 99 261
Sähköposti: info at tietoisenjohtamisentalo.com
Osoite: Jokikatu 27 A, 06100 Porvoo
Y-tunnus: 2580362-7

Web-sivut: www.tietoisenjohtamisentalo.com
MariAnanda Blogi: marjaanawillvidlund.com
FaceBook: Tietoisen Johtamisen Talo Oy
Twitter: @MWillVidlund
Instagram: mwillvidlund - Visuaalinen päiväkirja