Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yritysfilosofia

Kuva: Marjaana tuulettaa Etelä-Ranskan Pyreneillä heinäkuussa 2017

Uskallatko sinä kurkata ovesta ulos, mutta et ottaa askelta kynnyksen yli?

Elämää voi verrata elokuvakäsikirjoitukseen, jolla voimme toteuttaa luovuuttamme. Meillä on voima tutkia, mikä elämässämme toimii ja mikä ei. Kaikilla tulee elämässä eteen jaksoja, joissa entinen ei yksinkertaisesti vain enää palvele.

DELETE. COPY. PASTE.


Voimme tuhota ja muokata käsikirjoitusta, mikä voi olla valtavan voimaannuttavaa. Voimme leikata käsikirjoituksesta asioita, jotka eivät enää palvele. Ja voimme luoda siihen asioita, jotka tuovat meille enemmän todellista täyttymystä ja iloa, rakkautta ja kauneutta. Sanskritin kielellä sitä kutsutaan ANANDAksi.

Muutoksen tekeminen elämässä ei ole kuitenkaan yhtä helppoa ja nopeaa kuin elokuvakäsikirjoituksesta tekstin muokkaaminen tai poistaminen. Moni palaa peloissaan entiseen elämäänsä uskaltamatta lähteä muutoksen tielle.

UUDISTUMINEN. VAATII. LUOTTAMUSTA. ROHKEUTTA. TAHTOA.


Muuttuminen ja uudistuminen on aina jokaiselle kriisi. Se on henkinen prosessi. Kukaan ulkopuolinen ei voi muuttaa, eheyttää ja parantaa meitä.

Uutta luovaan tilaan pääsee luopumisten kautta ツ

Ihmisen ja yrityksen transformaatio ja kestävä, todellinen menestys ovat intohimoni - alue, jonka parissa teen töitä. Siksi se oli myös tutkimuskohteeni lopputyössäni.

Elämä on repinyt, raastanut, koulinut ja hionut minuakin. Olen kulkenut aina omaa polkuani - vahvan intuitioni johdattamana. Sanonkin ihmisille, että elän tällä hetkellä kolmatta elämääni tässä elämässä. CV:stäni löydät tietoja kulkemastani tiestä, koulutuksesta ja kokemuksesta.

Missioni - tehtäväni on auttaa erityisesti NAISIA ja PIENYRITTÄJIÄ sekä pieniä edelläkävijäorganisaatioita erilaisissa muutostilanteissa rikastamaan ELÄMÄÄNSÄ ja luomaan TYÖHÖNSÄ kaikkea, mikä tuo aitoa täyttymystä ja menestystä, iloa ja rakkautta - ANANDAA.

Yritykseni tarjoaa seuraavia palveluita, joita räätälöin sopiviksi kokonaisuuksiksi yksityisihmisille, ryhmille ja pienyrityksille:

Yritykseni on täällä vahvistamassa yksilöiden, yhteisöjen ja yritysten KESTÄVÄÄ MENESTYSTÄ, ONNELLISUUTTA, KAUNEUTTA JA RAUHAA ツ Ota yhteyttä, jos tunnet että voisin auttaa sinua tavalla tai toisella.

KAUNEUS vaikuttaa aivoihimme rakkauden tavoinHILJAISUUS JA VIHREÄ YMPÄRISTÖ luovat tutkitusti hyvinvointiaPYHYYTTÄ voi kokea arjessa ja luonnossaTIETOISEEN JOHTAMISEEN erikoistunut henkisen valmennuksen ja retriittien talo ღ
Tietoinen Johtaminen ® Conscious Leadership
_________________________________________________________________

TIETOISEN JOHTAMISEN TALO OY / Marjaana Will-Vidlund
Toimitusjohtaja / Managing Director, Henkinen Valmentaja, Kirjailija, Bloggaaja
Master of Business Administration & Certificate of Henley Coaching / Henley Business School, University of Reading, UK

Gsm: +358 (0)45 27 99 261
Sähköposti: info at tietoisenjohtamisentalo.com
Osoite: Jokikatu 27 A, 06100 Porvoo
Y-tunnus: 2580362-7

Web-sivut: www.tietoisenjohtamisentalo.com
MariAnanda Blogi: marjaanawillvidlund.com - sivusto on päivityksessä!
FaceBook: Tietoisen Johtamisen Talo Oy
Twitter: @MWillVidlund
Instagram: mwillvidlund - Visuaalinen päiväkirja