Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Retriitit ja pyhiinvaellukset

Kuva: Marjaana Merten Pyhien Marioiden eli Saintes-Maries-de-la-Merin Mustan Saran kirkon katolla Etelä-Ranskassa 2016.


Olen asunut ja tehnyt töitä vuosia ulkomailla, mm. Bulgarian Sofiassa, Tukholmassa ja Luxembourgissa. Olen vienyt vuodesta 2010 alkaen kymmeniä ryhmiä inspiroiville retriiteille ja pyhiinvaelluksille eri puolille maapalloa - ja tietysti myös ihanaan Suomeemme.

Ranskaan, Skotlantiin, Italiaan, Israeliin, Jordaniaan, Brasiliaan, Argentiinaan, Espanjaan, Sveitsiin, Saksaan, Itävaltaan..

Ulkomaille suuntautuvilla matkoilla on virallinen matkanjärjestäjä Matka-Agentit Oy. Tutustu aina erityisehtoihin (kts. alla).

Lue lisää Kotimaan retriiteistä ja Ulkomaille suuntautuvista pyhiinvaelluksista täältä. Lisätietoja Äiti Meeran retriittimatkoista ja Omatoimimatkoista Brasilian Casa de Dom Inacioon löydät em. linkeistä.

Tervetuloa mukaan vaeltamaan pyhään, hiljentymään, rukoilemaan, löytämään ikiaikaisen viisauden lähteille, sekä myös seikkailemaan..

Lämmöllä, Marjaana

--

Huomioithan matkoilla myös nämä asiat: Matka-Agenttien erityis- ja valmismatkaehdot, joka toimii virallisena matkanjärjestäjänä.

http://matka-agentit.fi/hyva-tietaa/matka-agenttien-erityisehdot/
http://matka-agentit.fi/hyva-tietaa/yleiset-valmismatkaehdot/

Matkavakuutus:

Emme ole vastuussa mistään matkan, retkien ja tapahtuman aikana mahdollisesti tapahtuvista loukkaantumisista, onnettomuuksista, terveydentilan heikentymisestä, vahingoista tai varkauksista. Emme ole niistä vastuussa myöskään ennen matkaa. Emme ole vastuussa mahdollisia vaara- ja myöhästymistilanteita aiheuttavista lakoista, sääolosuhteista, viranomaismääräyksistä tai luonnonkatastrofeista.

On tärkeää huolehtia omasta MATKAVAKUUTUKSESTA (matka- ja matkatavaravakuutus) heti matkavarausta tehdessäsi mahdollisten peruutuskulujen sekä henkilö- ja matkatavaravahinkojen varalle. Ilmoitathan matkavarauksen yhteydessä matkavakuutusyhtiösi Marjaanalle.

Osallistut matkaan omalla vastuullasi ja vapaasta tahdostasi, emmekä ota vastuuta terveydellisistä vaikutuksista, fyysisistä ja emotionaalisista reaktioista, traumasta tai sairaudesta matkaa tai tapahtumaa ennen, sen aikana tai sen jälkeen. Matka tai tapahtuma ei korvaa kliinis-terapeuttista tai lääkinnällistä hoitoa. Älä lopeta nykyisten reseptilääkkeiden käyttöä.

Hinta ja –muutokset:

Matkan yhteistyökumppani ja vastuullinen matkanjärjestäjä on Matka-Agentit Oy. Matkan toteutuminen edellyttää yleensä 10-14 matkustajaa (tarkka lukumäärä on ilmoitettu ko. matkan yhteydessä).

Hinnat perustuvat kullakin hetkellä voimassa oleviin hintoihin ja niiden muuttuessa pidätämme oikeuden muutoksiin, joista ilmoitamme heti. Lisäksi varaamme oikeuden muuttaa matkan hintaa valuuttakurssimuutosten, meistä riippumattomien kuljetuskustannusten sekä uusien tai muuttuneiden verojen tai maksujen perusteella.

Pidätämme oikeuden peruuttaa matka tai hyväksyä henkilöitä matkalle tai tehdä muutoksia julkaistulle matkareitille, aina kun olosuhteet edellyttävät, esim. jos ne katsotaan tarpeelliseksi matkustajan turvallisuuden johdosta.

Erikoisruokavaliot ja lentopaikkatoiveet:

Jos sinulla on erikoisruokavalioita tai allergioita ilmoita niistä HETI matkavarauksen yhteydessä, samoin lentopaikkatoive. Pyrimme toteuttamaan ne parhaimmalla tavalla, mutta toiveiden toteutumisesta emme ole vastuussa.