Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Minä - Marjaana

Hei ツ Olen Marjaana.

Miksi olen täällä? Mitä olen tullut tänne tekemään? Mitä on menestys? Kuka on menestyjä? Miten menestys tehdään?

Yllä olevia kysymyksiä olen pohtinut ja tutkinut elämäni aikana. Ja erityisesti olen tehnyt itseni äärellä ja asiakkaideni kanssa niiden parissa töitä. Tältä sivulta löydät joitain ajatuksiani niistä. Täältä löydät CV:ni.

Rakkaudella, Marjaana

_________________________________

Ihmisen ja yrityksen transformaatio ja kestävä menestys ovat intohimoni ja tutkimuskohteeni.

Tehtäväni on auttaa erityisesti NAISIA ja PIENYRITTÄJIÄ sekä pieniä edelläkävijäorganisaatioita erilaisissa muutostilanteissa rikastamaan ELÄMÄÄNSÄ ja luomaan TYÖHÖNSÄ kaikkea, mikä tuo aitoa täyttymystä ja menestystä, iloa ja rakkautta - ANANDAA.

Toisinaan elämä repii meitä. Jokaisen elämässä tulee eteen aikoja, jolloin entinen ei yksinkertaisesti enää toimi. Moni palaa kuitenkin peloissaan entiseen elämäänsä uskaltamatta lähteä muutoksen tielle.

Näissä muutostilanteissa on tärkeää valita OMA TIE, tehdä itselle oikeita päätöksiä ja avata itselle oikeita portteja. Nämä ahtaat portit ovat muutoksen ovia.

Ne ovat mahdollisuuksia henkiselle heräämiselle ja uudistumiselle. Ne ovat suuria mahdollisuuksia löytää oma sisäinen mestari ja Valon Lähde.

Muuttuminen on jokaiselle aina kriisi. On tärkeää uskaltaa kohdata itsensä, kipunsa ja varjonsa. On haluttava repiä itsensä irti vääränlaisista tai vanhoista uskomuksista, toimintamalleista ja järjestelmistä.

On opelteltava uusille tavoille. On luovuttava. On hyväksyttävä. On annettava anteeksi. On osattava elää tässä hetkessä - ei menneessä eikä tulevassa, ei sitkussa eikä mutkussa. Ja erityisesti: on opittava armollisuutta ja rakkautta.

Uudistuminen vaatii päättäväisyyttä ja luottamusta. Se on henkinen prosessi. Kukaan ulkopuolinen ei voi muuttaa, eheyttää ja parantaa meitä.

Uutta luovaan tilaan pääsee luopumisten kautta ツ

--

Koulutus on voimakkain ase, jota voi käyttää maailman muuttamiseen. - Nelson Mandela

En ole lääkäri, enkä terapeutti, enkä uskonnollinen sielunhoitaja. - Tutustu täältä henkiseen valmennukseeni.

Minulla on brittitutkinto kauppatieteistä / liikkeenjohtamisesta (Master of Business Administration). Tutkin hyvän ihmisjohtamisen ja liiketoimintajohtamisen strategioiden yhtenevyyden merkitystä liiketoiminnan taloudelliselle menestykselle lopputyössäni Henley Business Schoolissa (2007). Samassa yliopistossa suoritin myös valmennussertifikaattini (Henley Certificate of Coaching, 2010).

Hyödynnän työssäni Tietoisen Johtamisen Talossa kv. kokemuksia julkiselta ja yksityiseltä sektorilta Suomesta ja ulkomailta. Yhdistän strategisen liiketoimintajohtamisen, valmennuksen, muutoksen johtamisen ja henkisen kasvun työkaluja ja metodeja intuitiivisesti. Ammennan henkisen kasvun ikivanhoista resepteistä ja tieteen uusimmista tutkimustuloksista ღ Annan intuitioni ja sydämeni johdattaa minua.

--
Olen aina rakastanut matkustamista. Olen moderni pyhiinvaeltaja. Nautin eri kulttuureissa seikkailuista ja sielua koskettavista voimapaikoista. Vien ihmisiä uudistumaan, aistimaan kauneutta ja kokemaan pyhiä hetkiä.

Ranska on ykköskohteitani. Suomi, luonto ja vihreä ympäristö ovat kuitenkin ykkössijallani sydämessäni. Maailmaa nähtyään ihminen ymmärtää, miksi ja miten oma maailma on rakentunut juuri sellaiseksi kuin se on. Pyhyyttä koetaan arjessa ღ Tutustu ja Lue täältä Pyhiinvaelluksistani ja retriiteistäni.

--

Mietiskelen - rakastan rauhaa ツ Rauha on pyhä tila meissä jokaisessa.

Stressin vastakohta ja vastalääke on mielenrauha. Se löytyy jokaisen meidän sisältämme. Pyhyys asustaa rauhassa. On tärkeää löytää OMA TIE mielenrauhaan, pyhään tilaan.

Olen harjoittanut tietoista läsnäoloa (mindfullness) ja meditaatiota toistakymmentä vuotta säännöllisesti päivittäin. Olen opettanut ja ohjannut ihmisille henkisiä harjoituksia ja järjestänyt retriittejä vuodesta 2008 Suomessa ja maailmalla.

Julkaisin vuonna 2015 meditaation-CD:n 7 päivää, 7 onnellisuuden pilaria. Lue täältä MariAnandan blogini aiheesta Mantrat - Ikivanhaa viisautta sanskritinkielellä.

--

En ole guru, enkä halua olla. Jokaisen on tärkeää löytää oma sisäinen mestari ja Valon Lähde. Eikä kenenkään tarvitse lähteä vuorille luolaan pimeään valaistumaan.

Sydämen viisautta ja myötätuntoa arvostan. Asenne ratkaisee.

Suurimpiin opettajiini ja rakkauksiini kuuluu oma perheeni: lapset, mies ja koira sekä äiti, isä, siskot ja lapsenlapset. Tapasin puolisoni Retsin vuonna 1981. Olemme eläneet siitä asti yhdessä Suomessa, Bulgariassa, Ruotsissa ja Luxembourgissa. Rakastan asua Porvoossa vuonna 1852 rakennetussa vanhassa talossa, Albert Edelfeltin synnyinkaupungissa ja kesäkodissa. ღ

Tällä hetkellä maapallolla elävistä henkisistä opettajista minua inspiroivat erityisesti Marianne Williamson, Eckardt Tolle, Deepak Chopra ja äiti Meera. Rumin runot koskettavat sielua. Tunnen sisäistä selittämätöntä yhteyttä Äiti Mariaan ja Maria Magdaleenaan.

Kaikista tapaamistani ihmisistä suurimman vaikutuksen on tehnyt Dalai lama, jonka aura täytti tuhannet ihmiset mielenrauhalla ja ilolla. Ihmiset istuivat täysin hiljaa. Hiljaisuus luo hyvinvointia ღ Järjestän näiden henkisten opettajien ja mestareiden jalanjäljillä ja hengessä retriittejä ja pyhiinvaelluksia.

--

Olen kirjailija ja pyhien hetkien ja tilojen valokuvaaja.

Rakastan taidetta, erityisesti impressionisti-ja renessanssimaalareita. Esimerkiksi Ranskan Pariisissa ja Provencessa maalanneita Henri de Toulouse-Lautrecia, Claude Monet'a, Paul Gauguinia, Auguste Renoiria, Paul Cézannea ja Albert Edelfeltia. Ja myös Italian Michelangeloa, Rafaelia, Leonardo da Vincia, Fra Angelicoa, Paolo Veronesea, Sandro Botticellia..

Olen julkaissut kolme kirjaa: Kauneuden Tie (2010), Näkymättömän Kosketus (2013) ja PyhäänVaellus (2016), johon yhdistin myös Henkisen Päiväkirjan.

MariAnanda -blogissani kirjoitan transformaatiosta – olipa kyseessä ihminen, yritys tai yhteiskunta. Blogini vie MARJAANAN matkassa pyhiinvaelluksille, vedisen tiedon ja muutosten maailmaan ღ Elämäni kulmakivi on sisäinen rauha. Haluan rikastaa elämää kaikella, mikä tuo aitoa täyttymystä ja menestystä, iloa ja rakkautta. Sanskriitiksi tätä kutsutaan ANANDA ツ

MariAnanda blogissa yhdistän idän ja lännen filosofioita ja mystiikkaa omia kokemuksiin

Yritän taltioida kameran linssin kautta edes murusen maailman ja luonnon kauneutta.

MARIANANDA BLOGI on kuvitettu ottamillani valokuvilla. (huom. sivusto on päivityksessä!)

Instagramissa (mwillvidlund) pidän Visuaalista DigitaalistaPäiväkirjaa hetkistä ja matkoista.

--

Toivoisin että olisin liikunnallisempi! Saan inspiraatiota golfista, joka haastaa jokaikinen kerta hallitsemaan mieltäni. Joskus menee paremmin, joskus huonommin. Mielenhallinta on kuitenkin pelillisen menestyksen avain. Neljä tuntia keskellä luontoa ja vihreyttä saavat myös sydämeni laulamaan. Ja pitäähän golf yllä kuntoa.

Yhteiskunnalliset asiat ovat aina kiinnostaneet minua. Yritän ymmärtää ihmisiä, käytöstä ja tapahtumia syvällisesti, ja nähdä niiden heijastumia ihmisluonnon ja kollektiivisen tietoisuuden kehittymisessä. Niin ylhäällä kuin alhaalla. Tästä ja itsetuntemuksen kehittämisen näkökulmasta vedinen astrologia muutosvalmennuksen pohjana on myös mielenkiintoni kohde.

Olen täällä vahvistamassa KESTÄVÄÄ MENESTYSTÄ, ONNELLISUUTTA, KAUNEUTTA JA RAUHAA ツ Ota yhteyttä, jos tunnet että voisin auttaa sinua tavalla tai toisella.

Rakkaudella ღ Marjaana

PS. löydät CV:ni täältä

Tässä työkalupakkini, jota käytän asiakkaitteni hyödyksi eri tavoin yksityisvastaanotolla, ryhmissä, pyhiinvaelluksilla ja retriiteillä.