Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Henkilökohtainen MUUTOSVALMENNUS vedistä astrologiaa hyödyntäen

Kuuntele ja katsele, mitä lääkäri ja kirjailija Deepak Chopra kertoo Vedisestä Astrologiasta

Henkilökohtainen MUUTOSVALMENNUS
Vedisen astrologian syntymäkarttasi koodausten pohjalta

"Elämässäsi jo olevan hyvän tiedostaminen on perusta kaikelle runsaudelle." – Eckhart Tolle


Henkilökohtainen MUUTOSVALMENNUS Vedisen astrologian pohjalta

Tämä henkilökohtainen muutosvalmennus perustuu Vedisen astrologian syntymäkarttaasi. Se toteutetaan neljänä 60-minuutin tapaamisena Porvoossa tai puhelimitse. Tapaamiset ovat noin 2-3 viikon välein. Saat jokaisen tapaamisen jälkeen suullista pohdittavaa.

Kokonaisuuden hinta on 4 x € 100 + alv 24 % € 24 (€ 124/kerta), yhteensä € 496 sis. alv 24 %. Maksu voidaan suorittaa 4. osassa, kukin ennen tapaamista, tai yhdellä kertaa ennen
valmennuskokonaisuutta, jolloin hinta on yhteensä € 450 sis. alv 24 %.


Neljä muutosvalmennuskertaa sisältävät seuraavat elementit:

1. tapaaminen ”KUKA OLEN”

Tässä ensimmäisessä suullisessa 60-minuutin tapaamisessa avaan oman Vedisen astrologian syntymäkarttasi pohjalta Nousevan merkkisi, Aurinkosi ja Kuusi koodauksia. Yksi keskeisimpiä
koodauksia ovat naksatrat eli kiintotähdet. Eläinrata jaetaan 27 kuun eri konstellaatioihin, joita kutsutaan naksatroiksi. Naksatralla on merkkiin verrattuna syvempi sisältö ja vaikutus ihmiseen. Planeettaan yhdistettynä naksatra auttaa ihmistä tuntemaan itseään ja sielullista kehitysvaihettaan.

Avaan tässä konsultaatiossa sinulle myös ns. mahadashaa ja kulumassa olevaa ajanjaksoa ja mitä teemoja se aktivoi tällä hetkellä kartallasi. Kullakin planeetalla on elämässämme oma jaksonsa (ns. dasha), jota yksi planeetta vuoron perään hallitsee. Jaksot tulevat elämäämme tietyssä järjestyksessä, mutta niiden pituus vaihtelee. Dashojen johdosta pystymme katsomaan sekä menneitä, nykyisiä että tulevia jaksoja ja niiden teemoja elämässämme. Tarkastelen ajankuvaasi myös transiittien näkökulmasta.

2. tapaaminen ”Kasvun mahdollisuudet”

Meillä jokaisella on omat oppiläksymme tässä elämässä. Mitä tietoisempia niistä olemme, sitä paremmin pääsemme elämässämme eteenpäin ja vapaudumme kuormastamme.

Tässä 2. tapaamisessa tarkastelen Vedisen astrologian syntymäkarttaasi koodattua sielusi oppiläksyjä tässä elämässä ja ns. karmista akselia koodauksineen ja menneen elämän
yhteyksineen. Annan tapaamisessa työkaluja karmisista teemoista vapautumiseen. Huomioin
myös naksatrat eli kiintotähdet ja tarkastelen karmista akselia myös ajanjakson ja transiittien näkökulmasta.

3. tapaaminen ”Intohimosi ja ns. suurin menestymisen alue työsektorilla”

Tässä 3. tapaamisessa avaan Vedisen syntymäkarttasi pohjalta työn ja uran aluetta. Tarkastelen sitä myös ns. D10 -kartan eli great successes -kartan pohjalta.

Avaan myös sielusi passiota eli intohimoa työn näkökulmasta. Huomioin myös naksatrat eli kiintotähdet. Tarkastelen työn aluetta myös kulumassa olevan ajanjakson ja transiittien näkökulmasta.

4. tapaaminen ”Pohdintaa, päätöksiä ja toiminta eteenpäin”

Viimeisellä, neljännellä kerralla vedämme yhteen ja keskustelemme kaikista prosessin aikana esille tulleista havainnoista ja oivalluksista sekä kasvun tarpeista ja mahdollisuuksista.

Tällä kerralla tehdään valintoja prioriteettien pohjalta ja päätöksiä halutuille muutoksille. Saat matkaasi yksinkertaisen muutospolun suunnitelman, jolla voit varmistua, että asiat etenevät. Lisäksi saat tarvittaessa työkaluja henkisiin harjoituksia ja käytäntöihin.


Lämpimästi tervetuloa Muutoksen polulle ღ
Marjaana

Marjaana Will-Vidlund
Tietoisen Johtamisen Talo Oy
marjaana at tietoisenjohtamisentalo.com