Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kirjalliset konsultaatiotTeen Brihat Parashara Hora Shastra -koulukunnan vediseen astrologiaan perustuvia konsultaatioita. Ne ovat osoittautuneet enemmäksi kuin strategiasessio kanssani!

Kirkastan ja tuon vedisen astrologian kautta näkökulmia ja visioita, jotka voivat vahvistaa ja auttaa sinua juuri tuona hetkenä eteen päin omalla matkallasi.


Tässä yksi saamistani asiakaspalautteista:


Kiitos Marjaana!

Vedinen tulkinta ylitti odotukseni. Tunnen länsimaisen astrologian kuin omat taskuni, silti koin elämyksen lukiessani tulkintaasi. Vedisessä on sitä jotain, mihin läntinen ei yllä.

Harras toiveeni onkin, että moni muukin voisi tutustua vediseen astrologiaan kirjan avulla. Jos ei tunne läntistä "munkkilatinaa", voi olla hieman vaikeaa ymmärtää eri planeettojen merkityksiä. Oman äitisuhteeni näkyminen 10. huoneessa vedisesti oli se piste i:n päälle, joka vakuutti minut.

Lämmöllä, Evea


Huomioithan tilausta tehdessäsi nämä asiat:

  1. Karttaa varten tarvitsen tarkan syntymäaikasi kellonaikoineen ja paikkoineen. Ilmoita nämä tiedot tilauksessasi Lisätietoja kohdassa.
  2. Ilmoita etukäteen tilauksesi Lisätietoja kohdassa mikäli haluat Porvoon tapaamisen sijaan konsultaation puhelimitse.
  3. Vahvistan sinulle erillisellä sähköpostilla konsultaation ajankohdan, joka on työtilanteestani riippuen arviolta noin 4 viikon päässä tilauksestasi.
  4. Maksa tilauksesi heti konsultaation ajankohdan vahvistuttua, sillä ryhdyn työskentelemään karttojesi kanssa tämän jälkeen. Sen jälkeen ei maksua enää palauteta. Tapaamisen ajankohta voidaan siirtää sairastumisen tms. vastaavan syyn johdosta.

1. Henkilökohtainen vedisen astrologian SYNTYMÄKARTTA ja ns. Dasha ajanjaksokartta

Monet ihmiset ovat kysyneet minulta vedisen astrologian syntymäkartasta ja pyytäneet saada nähdä omansa, jos se on mahdollista. Se on mahdollista!

Voit tilata tämän linkin kautta pelkän oman vedisen astrologian syntymäkartan ja ns. dashaluettelon (yhteensä 2 sivua PDF-muotoisena ilmoittamaasi sähköpostiin).

Hinta on € 24 sis. alv 24 %. Tähän ei sisälly mitään tulkintaa.

Mikäli haluat myöhemmin kysyä kartastasi tai henkilökohtaisen tulkinnan siitä, katso alla olevat konsultaatiot tai ota minuun yhteyttä. Hinta on sama kuin yksilövalmennuksissani.

Voit myös kerätä ystäväporukkasi (5-10 ihmistä) ja voimme noin 3 tunnin tapaamisessa katsoa kunkin keskeisimmät asiat syntymäkartalta ja meneillään olevat asiat ns. transiittien ja dashajakson valossa. Osallistujamäärästä ja toiveista riippuen hinta on noin € 80-100 / hlö sis. alv.

Yläpuolella on lääkäri, kirjailija ja henkinen opettaja Deepak Chopran syntymäkartta esimerkkinä.

Huomioithan lisäksi seuraavaa:

Useimmilla syntymämerkki (aurinko) ja nouseva merkki muuttuvat. Lue tästä Vedinen tieto - etusivulta.

Huoneiden sisältö ja tulkinta on erilaista verrattuna länsimaiseen astrologiaan. Kukin planeetta on tietyssä eläinradan merkissä sijoittuneena omaan ideaaliin tai korottuneeseen paikkaansa, heikentyneeseen paikkaansa tai johonkin siltä väliltä. Planeetalla näitä tällaisia paikkoja on yhteensä yhdeksän ja ne kertovat planeetan vahvuudesta ja voimasta, tai päinvastoin. Tämä näkyy syntymäkartalla planeetan kohdalla esim. termeillä debilitated, great enemy, neutral, friend, own ja exalted. Tämä ei kerro kuitenkaan ns. koko totuutta planeetasta.

Kullakin planeetalla on elämässämme oma jaksonsa (ns. dasha), jota yksi planeetta vuoron perään hallitsee. Jaksot tulevat elämäämme tietyssä järjestyksessä. Niiden pituus vaihtelee, esimerkiksi aurinkodasha kestää 6 vuotta ja saturnusdasha 19 vuotta. Dashojen johdosta pystymme katsomaan sekä menneitä, nykyisiä että tulevia jaksoja ja tapahtumia elämässämme.

Eläinrata jaetaan 27 kuun eri konstellaatioihin, kiintotähtiin, joita kutsutaan naksatroiksi. Ne ovat erittäin tärkeitä vedisessä astrologiassa. Ne alkavat 0-asteesta Oinaasta, Ashwinin ollen ensimmäinen naksatra. Kuu lepää yhdessä naksatrassa päivän ajan. Naksatralla on merkkiin verrattuna syvempi sisältö ja vaikutus ihmiseen. Planeettaan yhdistettynä se auttaa ihmistä tuntemaan itseään ja sielullista kehitysvaihettaan. Naksatra näkyy syntymäkartalla kunkin planeetan jälkeen.

Pahoittelen, että tällä hetkellä en ehdi tehdä muita kirjallisia konsultaatioita. / Marjaana