Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Omatoimiset matkat Brasilian Abadiâniaan Casa de Dom Inãcioon

Olen vienyt ryhmiä 8 vuotta Casa de Dom Inacioon Brasiliaan ja John of Godin Euroopan Healingkonferensseihin. Yhteensä näitä healingmatkoja on runsaat parikymmentä.

Teen näillä näkymin viimeisen ryhmämatkan Casaan 11-12.2017 - katso alta lisätiedot.

Olen julkaissut vuonna 2013 kirjan nimeltään NÄKYMÄTTÖMÄN KOSKETUS -

kertomuksia João de Deuksen parantamistyöstä, Henki- ja Tietoisuustieteestä ja Rakkaudesta.


Jaan kokemustani ja asiantuntemustani Järjestämällä
OMATOIMIMATKOJA CASAAN. Sivun alareunassa olevan linkin kautta voit buukata tapaamisen luokseni.

Mikäli haluat lähteä itseksesi tai ystäväsi kanssa Casaan ns. omatoimiselle matkalle, paketoin sinulle haluamaasi ajankohtaan matkakumppanieni kanssa hyvän matkakokonaisuuden lentoineen, majoituksineen, kuljetuksineen ja ohjeistuksineen. Tällaiseen omatoimiseen pakettiin kuuluu myös 1,5 - 2 -tunnin konsultaatio ennen matkaa kanssani henkilökohtaisesti Porvoossa tai puhelimitse.

Huomioithan lisäksi:

Emme ole vastuussa mistään matkan, retkien ja/tai tapahtuman aikana mahdollisesti tapahtuvista loukkaantumisista, onnettomuuksista, terveydentilan heikentymisestä, vahingoista tai varkauksista. Emme ole niistä vastuussa myöskään ennen matkaa. Emme ole vastuussa mahdollisia vaara- ja myöhästymistilanteita aiheuttavista lakoista, sääolosuhteista, viranomaismääräyksistä tai luonnonkatastrofeista.

On tärkeää huolehtia omasta MATKAVAKUUTUKSESTA (matka- ja matkatavaravakuutus) heti matkavarausta tehdessäsi mahdollisten peruutuskulujen sekä henkilö- ja matkatavaravahinkojen varalle. Ilmoitathan matkavarauksen yhteydessä matkavakuutusyhtiösi.

Osallistut matkaan omalla vastuullasi ja vapaasta tahdostasi, emmekä ota vastuuta terveydellisistä vaikutuksista, fyysisistä ja emotionaalisista reaktioista, traumasta tai sairaudesta matkaa tai tapahtumaa ennen, sen aikana tai sen jälkeen. Matka tai tapahtuma ei korvaa kliinis-terapeuttista tai lääkinnällistä hoitoa. Älä lopeta nykyisten reseptilääkkeiden käyttöä.

- See more at: https://kotisivukone.fi/app/www/marjaanawillvidlun...

JOHN OF GODIN NORJAN 2017 PERUUNTUNEEN HEALINGKONGRESSIN SIJAAN
viemme ryhmän Casa de Dom Inacioon Brasiliaan 21.11.-2.12.2017.

Lämpimästi tervetuloa mukaamme <3 Marjaana & Retsi

João Teixeira de Faria tunnetaan ympäri maailman John of Godina – suomalaisittain häntä voi kutsua vaikkapa ”Jumalan Jussiksi” kuten kerran eräs tiimissäni matkannut nainen. Vaikka häntä pidetään yleisesti yhtenä aikamme suurimmista henkiparantajista, hän on pohjimmiltaan kuitenkin yksinkertainen maanviljelijä, jolla on poikkeuksellinen henkinen lahja.

Joka viikko tuhannet ihmiset eri puolilta maailmaa tulevat tapaamaan häntä henkiseen keskukseensa pieneen maalaiskylään Brasiliaan. Hänen parantamistyötään on dokumentoitu useissa kirjoissa, elokuvissa ja televisio-ohjelmissa.

Joãon henkiparantamistyötä on tutkittu kaikkein eniten maapallolla. Tuhannet lääkärit ovat vakuuttuneita hän lukemattomien kirurgisten toimenpiteidensä vakavuudesta ja vaikutuksesta. Hän on viimeisten lähes 60 vuoden aikana hoitanut noin 9 miljoonaa ihmistä.

Täältä voit lukea juuri blogissani julkaiseman HIENON PARANTUMISTARINAN, joka ajoittuu joulukuun 2015 matkalle Casaan ja kevään 2014 Salzburgin Healingkonferenssiin. Tarinan otsikko on:

10 VUODEN KÄRSIMYS- JA RAKKAUSTARINA; NUOREN MIEHEN YLLÄTTÄVÄT PARANTUMISET JA ÄIDIN KASVUNMATKA.

NÄKYMÄTTÖMÄN KOSKETUS -kirja

Casasta kertovan NÄKYMÄTTÖMÄN KOSKETUS -kirjanI voi ostaa e-kaupasta.

Julkaisin kirjan Ignatius de Loyolan juhlapäivänä 31.7.2013.

Kirja on Casan Entiteettien siunaama Joao De Deuksen Healing-konferenssissa Baselissa.

CASA-KONSULTAATIOT LUONANI


Jos haluat saada vinkkejä ja käyttää hyödyksesi kokemuksiani, annan myös erillisiä kahdenkeskisiä konsultaatioita ja Casa-infoja.

2-tunnin konsultaation hinta on € 150 sis. alv 24 %. Konsultaatio voi tapahtua Porvoossa tai puhelimitse ja se sisältää kirjallisen 35-sivuisen Casa -dokumentaation ohjeista ja säännöistä.

Jätä minulle viesti ja varaa konsultaatioaika alapuolelta olevasta painikkeesta.

Tervetuloa!

Dr. Wayne Dyerin haastattelu vuodelta 2011 Mauilla Havaijilla


Dr. Wayne Dyer sairastui leukemiaan ja kertoo haastattelussa vuonna 2011 sairauksista henkisestä ja HEALINGIN näkökulmasta.

Wayne haki apua John of Godilta vuonna 2011. Wayne kertoo näistä hyvin erityisistä HEALING-kokemuksistaan myös kirjassaan WISHES FULLFILLED.

Wayne kuoli 29.8.2015 sydänkohtaukseen, ei leukemiaan.