Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Retriitit ja pyhäänvaellukset Suomessa

Ilmoitan täällä uusista retriiteistä Suomessa

Palautetta Pyhän Feminiinisen viikonloppuretriitiltäni 2015 & 2016:

Retriitti oli ihana. Kiitän siinä yhdistyneistä polariteeteista. Mahdollisuudesta olla samaan aikaan yhteisön jäsen ja kuitenkin kaikessa rauhassa omassa meditatiivisessa tilassa. Mahdollisuudesta kuunnella samaan aikaan erittäin mielenkiintoisia historiallisia kertomuksia ja omia vaistonvaraisia todellisuuksia. Kiitän tarkkaan rajatuista, mutta sielun rajattomia mahdollisuuksia avaavista tehtävänannoista. Lisäksi kiitän kohtaamisesta, rauhasta, valosta, musiikista, lämmöstä, katseista ja ihmeellisestä hoitavasta energiasta.

Lämmin kiitos ihanasta viikonlopusta! Se antoi paljon pohdittavaa ja myös vahvistuksia omille tuntemuksille ja kokemuksille. Oli tosi kiva tavata uusia samanhenkisiä ihmisiä todella kauniissa ympäristössä.

Olo on viikonlopun jälkeen ollut tosi tasapainoinen ja hyvä. Olen nukkunut hyvin ja työpaikalla pysyn ihmeesti itsessäni. Olen tosi tyytyväinen, että olin Mäntyharjulla mukanasi.

Kiitos Marjaana niin hienosti järjestetystä viikonlopusta. Olitte nähneet kovasti vaivaa retriitiin eteen. Hienot maalaussessiot, meditaatiot ja mielenkiintoiset historialliset tarinat, joita niin upeasti kerroit. Sain hyvin paljon ja olen niin kiitollinen, että en tiedä miten sen voisin pukea sanoiksi. Ei ehkä tarvitsekaan.. olen vaan niin kiitollinen, onnellinen ja iloinen.

Kiitos Sinulle upeasta retriitistä ja voimallisesta läsnäolosta. Sinulla on kyky kohdata ja koskettaa ihmisiä syvästi ja hyvästi. Aika kanssasi vahvisti sielullisen kehityksen polkuani, jota olen tullut tänne kulkemaan. Taas ymmärsin enemmän ja voimistuin rakkaudessa.