Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Konsultaatiot


Huomioithan tilausta tehdessäsi nämä asiat:

  1. Karttaa varten tarvitsen tarkan syntymäaikasi kellonaikoineen ja paikkoineen. Ilmoita nämä tiedot tilauksessasi Lisätietoja kohdassa.
  2. Konsultaatio on kirjallinen ja sen läpikäynti (2 t) tapahtuu Porvoossa tai puhelimitse.
  3. Vahvistan sinulle erillisellä sähköpostilla konsultaation ajankohdan, joka on työtilanteestani riippuen arviolta noin 2-4 viikon päässä tilauksestasi.
  4. Maksa tilauksesi heti konsultaation ajankohdan vahvistuttua, sillä ryhdyn työskentelemään karttojesi kanssa tämän jälkeen. Sen jälkeen ei maksua enää palauteta. Tapaamisen ajankohta voidaan siirtää sairastumisen tms. vastaavan syyn johdosta.

Saamaani palautetta Syntymäkarttasi keskeiset elementit -konsultaatiosta:

Kävin Marjaanan vediseen astrologiaan perustuvassa konsultaatiossa, tavoitteena saada elämäni palikoita jonkinlaiseen järjestykseen nykyisten muutosten keskellä. Olihan mielenkiintoista. Vaikka vedinen astrologia oli minulle uusi tuttavuus, teki se vaikutuksen tiedoillaan jo heti istunnon alussa. Ne asiat, jotka olivat intuitiivisena mielessä, ajatuksenpätkinä päässä, häivähdyksinä silmissä, saivat vahvistuksen konsultatiivisen luennan aikana. Luennan siitä kartasta, jonka olen itse itselleni tähän elämään ja juuri tähän ajanjaksoon koodannut. Huikeata.

Olin varannut 1,5 h:n ajan, mutta päivä siinä olisi hurahtanut ihan kevyesti, niin moniuloitteinen ja avartava kartta ja sen tulkinnat olivat. Koin, että sain itselleni ennenkaikkea lisää ymmärrystä nykyisestä elämäntilanteestani, uusia oivalluksia itsestäni ja oppiläksyistäni. Sain myös enemmän kykyä ymmärtää elämänpolkuni merkitystä ja nähdä lähitulevaisuuden tarjoamia mahdollisuuksia. Hieno ja voimaannuttava kokemus. Tästä on taas hyvä jatkaa matkaa. Kiitos!

- Mari Rantala

1. Syntymäkarttasi keskeiset elementit

Tässä Porvoossa tai puhelimitse tapahtuvassa noin 2 tunnin konsultaatiossa, johon sisältyy kirjallinen noin 30-35 -sivuinen raportti, avaan oman syntymäkarttasi (rashin) pohjalta

- Nousevan merkkisi,
- Aurinkosi ja
- Kuu'si, jota pidetään kaikkein tärkeimpänä
planeettana Vedisessä Astrologiassa

keskeiset elementit. Yksi näistä ovat naksatrat eli kiintotähdet. Eläinrata jaetaan 27 kuun eri konstellaatioihin, joita kutsutaan naksatroiksi. Ne ovat erittäin tärkeitä vedisessä astrologiassa. Ne alkavat 0-asteesta Oinaasta, Ashwinin ollen ensimmäinen naksatra. Kuu lepää yhdessä naksatrassa päivän ajan. Naksatralla on merkkiin verrattuna syvempi sisältö ja vaikutus ihmiseen. Planeettaan yhdistettynä se auttaa ihmistä tuntemaan itseään ja sielullista kehitysvaihettaan. Naksatra näkyy syntymäkartalla kunkin planeetan jälkeen.

Lisäksi tarkastelemme

- sielusi tarkoitusta ja oppiläksyjä tässä elämässä ja
- ns. karmista akselia, siihen liittyviä koodauksia ja menneen elämän yhteyksiä.

Huomioin tässä yhteydessä myös naksatrat eli kiintotähdet.

Avaan tässä konsultaatiossa sinulle myös ns. mahadashaa ja kulumassa olevaa ajanjaksoa.

Kullakin planeetalla on elämässämme oma jaksonsa (ns. dasha), jota yksi planeetta vuoron perään hallitsee. Jaksot tulevat elämäämme tietyssä järjestyksessä. Dashojen johdosta pystymme katsomaan sekä menneitä, nykyisiä että tulevia jaksoja ja niiden teemoja elämässämme.

Lopuksi tarkastelen läsnäolevan NYT hetken ajankuvaa ja kaikkein keskeisimpiä teemoja tällä hetkellä ns. transiittien valossa.

Katselen tilannetta hitaimmin liikkuvien planeettojen transiittien valossa, eli Jupiterin ja Saturnuksen sekä Rahun ja Ketun. Jossain tapauksissa saatan tarkastella myös muita nopeammin liikkuvia planeettoja, kuten esim. Marsia ja Venusta. Huomioin myös naksatrat eli kiintotähdet.

Vedisen syntymäkarttasi KESKEISET ELEMENTIT -konsultaation hinta on € 160 + ALV 24% € 38,40 = yhteensä € 198,40. Hinta sisältää 2 tunnin konsultaation (Porvoo tai puhelimitse) lisäksi kirjallisen noin 30-35-sivuisen raportin.

2. Työn ja uran alue (jatkona Keskeiset elementit -raportille)

Tässä puhelimitse tapahtuvassa kirjallisessa tunnin konsultaatiossa avaan

- oman syntymäkarttasi (rashin) pohjalta työn
ja uran alueen ja

- D10 -kartan eli ns. great successes kartan
pohjalta vastaavasti työn ja uran alueen

keskeisiä elementtejä.

Tarkastelen myös sielusi passiota eli intohimoa työn näkökulmasta. Huomioin myös naksatrat eli kiintotähdet.

Avaan tässä konsultaatiossa sinulle myös ns. mahadashaa ja kulumassa olevaa ajanjaksoa työn näkökulmasta.

Työn ja uran alue Vedisen astrologian pohjalta -konsultaation hinta on € 80 + alv 24% € 19,20 = yhteensä € 99,20. Hinta sisältää 60 minuutin puhelinkonsultaation lisäksi kirjallisen, sähköpostilla lähetettävän raportin (noin 10 sivua).