Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Suulliset konsultaatiot puhelimitse (30 - 60 min.)


Huomioithan tilausta tehdessäsi nämä asiat:

  1. Karttaa varten tarvitsen tarkan syntymäaikasi kellonaikoineen ja paikkoineen. Ilmoita nämä tiedot tilauksessasi Lisätietoja kohdassa.
  2. Konsultaatio on puhelimitse.
  3. Vahvistan sinulle erillisellä sähköpostilla konsultaation ajankohdan, joka on työtilanteestani riippuen arviolta noin 2-3 viikon päässä tilauksestasi.
  4. Maksa tilauksesi heti konsultaation ajankohdan vahvistuttua, sillä ryhdyn työskentelemään karttojesi kanssa tämän jälkeen. Sen jälkeen ei maksua enää palauteta. Tapaamisen ajankohta voidaan siirtää sairastumisen tms. vastaavan syyn johdosta.
  5. Suosittelen TILAUKSIA ALLA OLEVASSA JÄRJESTYKSESSÄ! Uskon että hyödyt eniten, kun aloitat karttasi tärkeistä perusasioista eteenpäin.

Saamaani palautettaSyntymäkarttasi keskeiset elementit -konsultaatiosta:

Kävin Marjaanan vediseen astrologiaan perustuvassa konsultaatiossa, tavoitteena saada elämäni palikoita jonkinlaiseen järjestykseen nykyisten muutosten keskellä. Olihan mielenkiintoista. Vaikka vedinen astrologia oli minulle uusi tuttavuus, teki se vaikutuksen tiedoillaan jo heti istunnon alussa. Ne asiat, jotka olivat intuitiivisena mielessä, ajatuksenpätkinä päässä, häivähdyksinä silmissä, saivat vahvistuksen konsultatiivisen luennan aikana. Luennan siitä kartasta, jonka olen itse itselleni tähän elämään ja juuri tähän ajanjaksoon koodannut. Huikeata.

Olin varannut 1,5 h:n ajan, mutta päivä siinä olisi hurahtanut ihan kevyesti, niin moniuloitteinen ja avartava kartta ja sen tulkinnat olivat. Koin, että sain itselleni ennenkaikkea lisää ymmärrystä nykyisestä elämäntilanteestani, uusia oivalluksia itsestäni ja oppiläksyistäni. Sain myös enemmän kykyä ymmärtää elämänpolkuni merkitystä ja nähdä lähitulevaisuuden tarjoamia mahdollisuuksia. Hieno ja voimaannuttava kokemus. Tästä on taas hyvä jatkaa matkaa. Kiitos!

- Mari Rantala

Huom!

Tällä hetkellä teen vain Palvelun 1 mukaisia Vedisen astrologian suullisia konsultaatioita.
Palvelun 1, 2 ja 3 mukaiset näkökulmat voivat sisältyä YKSITYISVASTAANOTTOON.

1. Syntymäkarttasi keskeiset elementit

Tässä puhelimitse tapahtuvassa suullisessa 60-minuutin konsultaatiossa avaan oman syntymäkarttasi (rashin) pohjalta

- Nousevan merkkisi,
- Aurinkosi ja
- Kuu'si, jota pidetään kaikkein tärkeimpänä
planeettana Vedisessä Astrologiassa

keskeiset elementit. Yksi näistä ovat naksatrat eli kiintotähdet. Eläinrata jaetaan 27 kuun eri konstellaatioihin, joita kutsutaan naksatroiksi. Ne ovat erittäin tärkeitä vedisessä astrologiassa. Ne alkavat 0-asteesta Oinaasta, Ashwinin ollen ensimmäinen naksatra. Kuu lepää yhdessä naksatrassa päivän ajan. Naksatralla on merkkiin verrattuna syvempi sisältö ja vaikutus ihmiseen. Planeettaan yhdistettynä se auttaa ihmistä tuntemaan itseään ja sielullista kehitysvaihettaan. Naksatra näkyy syntymäkartalla kunkin planeetan jälkeen.

Avaan tässä konsultaatiossa sinulle myös ns. mahadashaa ja kulumassa olevaa ajanjaksoa ja mitä teemoja se aktivoi tällä hetkellä kartallasi. Kullakin planeetalla on elämässämme oma jaksonsa (ns. dasha), jota yksi planeetta vuoron perään hallitsee. Jaksot tulevat elämäämme tietyssä järjestyksessä. Niiden pituus vaihtelee, esimerkiksi aurinkodasha kestää 6 vuotta ja saturnusdasha 19 vuotta. Dashojen johdosta pystymme katsomaan sekä menneitä, nykyisiä että tulevia jaksoja ja niiden teemoja elämässämme.

Vedisen syntymäkarttasi keskeiset elementit -konsultaation hinta on € 100 + alv 24% € 24 = yhteensä € 124. Hinta sisältää 60 minuutin puhelinkonsultaation lisäksi kirjallisen, sähköpostilla lähetettävän syntymäkartan ja dasharaportin.

2. Sielun tarkoitus ja karmalliset opit

Tässä puhelimitse tapahtuvassa suullisessa 30-minuutin konsultaatiossa avaan vedisen astrologian syntymäkarttasi pohjalta

- sielusi tarkoitusta ja oppi-
läksyjä tässä elämässä ja

- ns. karmista akselia, siihen
liittyviä koodauksia ja
menneen elämän yhteyksiä.

Annan konsultaatiossa myös apuja karmisen akselin teemoista vapautumiseen. Huomioin myös naksatrat eli kiintotähdet. Eläinrata jaetaan 27 kuun eri konstellaatioihin, joita kutsutaan naksatroiksi. Ne ovat erittäin tärkeitä vedisessä astrologiassa. Kuu lepää yhdessä naksatrassa päivän ajan. Naksatralla on merkkiin verrattuna syvempi sisältö ja vaikutus ihmiseen. Planeettaan yhdistettynä se auttaa ihmistä tuntemaan itseään ja sielullista kehitysvaihettaan.

Avaan tässä konsultaatiossa sinulle myös ns. mahadashaa ja kulumassa olevaa ajanjaksoa ja sen mahdollista yhteyttä karmiseen akseliin. Kullakin planeetalla on elämässämme oma jaksonsa (ns. dasha), jota yksi planeetta vuoron perään hallitsee. Jaksot tulevat elämäämme tietyssä järjestyksessä. Dashojen johdosta pystymme katsomaan sekä menneitä, nykyisiä että tulevia jaksoja ja niiden teemoja elämässämme.

Vedisen syntymäkarttasi Sielun tarkoitus ja karmalliset opit -konsultaation hinta on € 80 + alv 24% € 19,20 = yhteensä € 99,20. Hinta sisältää 30 minuutin puhelinkonsultaation lisäksi kirjallisen, sähköpostilla lähetettävän syntymäkartan ja dasharaportin.

3. NYT hetken ajankuva

Tässä puhelimitse tapahtuvassa suullisessa 30-minuutin konsultaatiossa avaan vedisen astrologian syntymäkarttasi pohjalta

- läsnäolevan NYT hetken ajankuvaa ja kaikkein keskeisimpiä teemoja tällä hetkellä ja 1-2 vuoden sisällä.

Katselen tilannetta hitaimmin liikkuvien planeettojen transiittien valossa, eli Jupiterin ja Saturnuksen sekä Rahun ja Ketun. Katselen tilannetta myös aktiivisena olevan mahadashan näkökulmasta.

Huomioin myös naksatrat eli kiintotähdet. Eläinrata jaetaan 27 kuun eri konstellaatioihin, joita kutsutaan naksatroiksi. Ne ovat erittäin tärkeitä vedisessä astrologiassa. Kuu lepää yhdessä naksatrassa päivän ajan. Naksatralla on merkkiin verrattuna syvempi sisältö ja vaikutus ihmiseen. Planeettaan yhdistettynä se auttaa ihmistä tuntemaan itseään ja sielullista kehitysvaihettaan.

Avaan tässä konsultaatiossa sinulle myös ns. mahadashaa ja kulumassa olevaa ajanjaksoa. Kullakin planeetalla on elämässämme oma jaksonsa (ns. dasha), jota yksi planeetta vuoron perään hallitsee. Jaksot tulevat elämäämme tietyssä järjestyksessä. Dashojen johdosta pystymme katsomaan sekä menneitä, nykyisiä että tulevia jaksoja ja niiden teemoja elämässämme.

Vedisen syntymäkarttasi NYT hetken ajankuva -konsultaation hinta on € 80 + alv 24% € 19,20 = yhteensä € 99,20. Hinta sisältää 30 minuutin puhelinkonsultaation lisäksi kirjallisen, sähköpostilla lähetettävän syntymäkartan ja dasharaportin.

4. Työn ja uran alue

Tässä puhelimitse tapahtuvassa suullisessa 30-minuutin konsultaatiossa avaan

- oman syntymäkarttasi (rashin) pohjalta työn
ja uran alueen ja

- D10 -kartan eli ns. great successes kartan
pohjalta vastaavasti työn ja uran alueen

keskeiset elementit.

Tarkastelen myös sielusi passiota eli intohimoa työn näkökulmasta. Huomioin myös naksatrat eli kiintotähdet. Eläinrata jaetaan 27 kuun eri konstellaatioihin, joita kutsutaan naksatroiksi. Ne ovat erittäin tärkeitä vedisessä astrologiassa. Kuu lepää yhdessä naksatrassa päivän ajan. Naksatralla on merkkiin verrattuna syvempi sisältö ja vaikutus ihmiseen. Planeettaan yhdistettynä se auttaa ihmistä tuntemaan itseään ja sielullista kehitysvaihettaan.

Avaan tässä konsultaatiossa sinulle myös ns. mahadashaa ja kulumassa olevaa ajanjaksoa työn näkökulmasta. Kullakin planeetalla on elämässämme oma jaksonsa (ns. dasha), jota yksi planeetta vuoron perään hallitsee. Jaksot tulevat elämäämme tietyssä järjestyksessä. Dashojen johdosta pystymme katsomaan sekä menneitä, nykyisiä että tulevia jaksoja ja niiden teemoja elämässämme.

Työn ja uran alue Vedisen astrologian pohjalta -konsultaation hinta on € 80 + alv 24% € 19,20 = yhteensä € 99,20. Hinta sisältää 30 minuutin puhelinkonsultaation lisäksi kirjallisen, sähköpostilla lähetettävän syntymäkartan ja dasharaportin.