Share |
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

KIRJAT: e-KIRJA iPadille e17: PYHÄÄNVAELLUS

ISBN 978-952-67498-8-4, (EPUB) e-kirja iPadille

iPadille soveltuvan e-kirjan hinta on € 17 (OVH € 22). Ilmoita tilauksesi yhteydessä sähköpostiosoite, johon lähetetään ekirjalinkki latausta varten.

Huom! Linkki tulee Blurb.comilta. Katso myös roskapostisi varmuudeksi.
 

Uusi_kuva_2.pngKahdeksan vuotta sitten eräs kirjoittajan Kuukausikirjeen lukija lähetti sähköpostilla kysymyksen: Miten voisin tasapainottaa maskuliinista ja feminiinistä energiaani? Toivottavasti kysymyksen esittäjä löytää tämän kirjan! 

Ihminen on etsinyt kautta aikain ”jotakin” tullakseen täydeksi. Tätä etsintää kutsutaan filosofioissa ja uskonnoissa eri nimillä. Yhteistä tälle etsinnälle on Pyhän Liekin ja Rakkauden herääminen omassa sydämessä. Valon syttyminen uudistaa ja vapauttaa. Kirjoittaja kutsuu tätä prosessi Henkiseksi Alkemiaksi. Sen tarkoituksena on saavuttaa tasapaino molempien olemuspuoltemme välillä ja löytää reitti lähemmäs Korkeinta Tietoisuutta. Emme voi tulla täydeksi itsemme ulkopuolelta. Tämän tietoisuuden synnyttäjänä voi olla meille tärkeä pyhimys tai henkinen mestari. 

PYHÄÄNVAELLUS on kirjoittajan työssään vuosien ajan testaama konsepti, jonka avulla jokainen voi työskennellä omien feminiinisten ja maskuliinisten energioidensa kanssa tietoisella tavalla. Konsepti rakentuu kolmesta teemasta. ARKKITYYPPISET ENERGIAT perustuvat jungilaiseen käytännönläheiseen psykologiseen malliin. Sen avulla voimme tutkia oman olemuksemme feminiinisiä ja maskuliinisia energiavoimia varjoineen neljän arkkityypin kautta. Vedinen astrologia tutkii planeettojen ja tähtien liikettä. Se heijastuu omaan olemassaoloomme ja kehittää itsetuntemustamme. Kirjoittaja avaa PLANEETTAENERGIOITA jumaltaruineen ja yhdistää ne neljään arkkityyppiin. Hän kertoo lisäksi kahdeksasta PYHIMYKSESTÄ eri kokemustensa ja pyhiinvaellusmatkojensa valossa, samoin kuin elävästä modernista pyhimyksestä Äiti Meerasta. Jokaisella näistä pyhimyksistä on lukijalle viesti, jonka vain hän voi löytää! 

Kirjassa on rukouksia, meditaatioita ja henkisiä harjoituksia. Kun luet feminiinisistä ja maskuliinisista energiavoimista sekä planeettaenergioista, voit arvioida omaa suhdettasi juuri kyseiseen laatuun. Voit käyttää omaa tai kirjan ohessa julkaistavaa HENKISTÄ PÄIVÄKIRJAA muistiinpanojasi, uniasi, oivalluksiasi ja harjoituksiasi varten. Tämä kirja on kaikille, jotka etsivät sitä ”jotakin” ja jotka haluavat vahvistaa luottamustaan niin oman elämän kohtaamiseen kuin paremman huomisen luomiseen sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti maapallon hyväksi. 

Lähde mukaan inspiroivalle seikkailulle ja vaellukselle pyhään ja tule työskentelemään henkisenä alkemistina, viisauden hankkijana!  


iPadille soveltuvan e-kirjan tekniset tiedot:

  • ISBN 978-952-67498-8-4 (EPUB)
  • e-kirjan etusivu värillinen (neliväri), sisäsivuilla musta-valkoinen teksti.
  • e-kirja on aivan samanlainen kuin painettu kirja, paitsi että sisäsivujen kuvat ovat värilliset.
  • 380 sivua
  • Kansikuva/maalaus: Pyhättö - Itä kohtaa Lännen, öljyväri, Ilona Huolman, 2015
  • Yhteydenotot: ilona.huolman at gmail.com
  • Tietoisen Johtamisen Talo Oy, e-Painatus EU:ssa, 2016
  • Hinta OVH € 22,00
Hinta:17.00 €22.00 €