Share |
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

KIRJAT: e-KIRJA iPadille e15: NÄKYMÄTTÖMÄN KOSKETUS

ISBN 978-952-67498-5-3, (EPUB) e-kirja iPadille

iPadille soveltuvan e-kirjan hinta on €20,00. Ilmoita tilauksesi yhteydessä sähköpostiosoite, johon lähetetään ekirjalinkki latausta varten.


Ranskalaisilla on tapana sanoa henkevästä, syvällisestä ihmisestä, että tällä ’on henkeä’.  Elle a de l’Esprit. Sen lisäksi, että Marjaana Will-Vidlundin uusin kirja on täynnä Henkeä, se on myös tietoisuutta avaava inspiroiva pyhiinvaellusmatka. Se auttaa lukijaa ymmärtämään sekä ihmisen elämänkierron että maailmankaikkeuden lainmukaisuuksia ja sitä kautta se tuo arkiseen elämiseen lohtua, toivoa ja rakkautta. Kirja kertoo siitä, mitä tapahtuu, kun henkimaailma astuu rytinällä näkyväksi osaksi elämää. Siinä vaihtuu businessnaisen musta liituraitapuku Helsingissä valkoisiin meditaatiovaatteisiin keskelle Brasiliaa!

Monet energiaan, tietoisuuteen ja henkien läsnäoloon liittyvät asiat todentuvat ja konkretisoituvat João de Deuksen perustamassa maanpäällisessä henkisairaalassa Casa de Dom Inãciossa. Kirjoittaja kertoo, miten henkimaailma toimii ja tekee kanssamme yhteistyötä. Kirjoittaja avaa olemassaolon suuria kysymyksiä ja kertoo henkiparantamisesta (healing) ilman mystiikkaa. Hänen healing-matkoillaan mukana olevat ihmiset kertovat tässä kirjassa upeita ja uskomattomiakin parantumis- ja eheytymistarinoita.

Kirja on kaikille, jotka haluavat päästä eteenpäin elämässään ja ihmisinä. Se on niille, jotka haluavat ymmärtää syvällisesti Valon henkimaailmaa. Kirja auttaa avautumaan henkisille voimavaroille ja se sisältää vinkkejä, miten vahvistaa omaa yhteyttä näkymättömien voimien kanssa. Kirja ohjaa ymmärtämään sairauksien henkisiä ulottuvuuksia ja kuvaa, kuinka Rakkauden lähteen löytämisen avulla ihminen voi parantua ja eheytyä. Kirja kannustaa myös lääketiedettä yhteistyöhön holististen, integroitujen ja perinteiset rajat ylittävien hoitoalojen kanssa. Professori Tiller Stanfordin yliopistosta on sanonut, että tulevaisuuden lääketiede perustuu energian hallintaan kehossa.

Lähde mukaan ennakkoluulottomalle ja ihanalle matkalle muinaisten viisauksien ja parantavien kosmisten voimien äärelle! Kun näkymätön koskettaa, elämäsi muuttuu.
--

nakymattoman_kosketus_marjaana_will-vidlund_etukansi.pngMBA (Henley/Reading, UK) Marjaana Will-Vidlund on sertifioitu henkinen valmentaja ja neuvonantaja. Hän vie ihmisiä henkisille pyhiinvaelluksille ympäri maailman. Hän yhdistää työssään Henki- ja Tietoisuustieteen laajaan kansainväliseen kokemukseensa liike-elämästä.

Marjaana Will-Vidlund on julkaissut aikaisemmin kirjan Kauneuden tie (2010). 

iPadille soveltuvan e-kirjan tekniset tiedot:

  • ISBN 978-952-67498-3-9
  • e-kirjan etusivu värillinen (neliväri), sisäsivuilla musta-valkoinen teksti.
  • e-kirja on aivan samanlainen kuin painettu kirja.
  • 270 sivua
  • Kansikuva: Anne Kostian, FlowerPower - Kukkasielu, 2013
  • Casa D’Angélique, e-Painatus  Blurb, 2013, Hollanti
  • Hinta OVH € 20,00
Hinta:15.00 €20.00 €