Share |
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

VEDINEN TIETO: SYNTYMÄKARTTA JA DASHALUETTELO e24

Monet ihmiset ovat kysyneet vedisen astrologian syntymäkartasta ja pyytäneet saada nähdä omansa, jos se on mahdollista. Se on mahdollista! 

Voit tilata tästä oman vedisen astrologian syntymäkartan ja ns. dashaluettelon (yhteensä 2 sivua PDF-muotoisena ilmoittamaasi sähköpostiin).  

Hinta on € 24 sis. alv 24 %. Tähän ei sisälly mitään tulkintaa. 

  • Mikäli haluat myöhemmin kysyä kartastasi tai henkilökohtaisen tulkinnan siitä, katso alla olevat konsultaatiot tai ota minuun yhteyttä. Hinta on sama kuin yksilövalmennuksissani. 

  • Vaihtoehtoisesti voit myös kerätä ystäväporukkasi (5-10 ihmistä) ja voimme noin 3 tunnin tapaamisessa katsoa kunkin keskeisimmät asiat syntymäkartalta ja meneillään olevat asiat ns. transiittien ja dashajakson valossa. Osallistujamäärästä ja toiveista riippuen hinta on € 80 - 100 / hlö sis. alv. 


Huomioithan lisäksi seuraavaa:

  • Useimmilla syntymämerkki (aurinko) ja nouseva merkki muuttuvat. Lue tästä Vedinen tieto - etusivulta. Huoneiden sisältö ja tulkinta on erilaista verrattuna länsimaiseen astrologiaan. 

  • Kukin planeetta on tietyssä eläinradan merkissä sijoittuneena omaan ideaaliin tai korottuneeseen paikkaansa, heikentyneeseen paikkaansa tai johonkin siltä väliltä. Planeetalla näitä tällaisia paikkoja on yhteensä yhdeksän ja ne kertovat planeetan vahvuudesta ja voimasta, tai päinvastoin. Tämä näkyy syntymäkartalla planeetan kohdalla esim. termeillä debilitated, great enemy, neutral, friend, own ja exalted. Tämä ei kerro kuitenkaan ns. koko totuutta planeetasta.

  • Kullakin planeetalla on elämässämme oma jaksonsa (ns. dasha), jota yksi planeetta vuoron perään hallitsee. Jaksot tulevat elämäämme tietyssä järjestyksessä. Niiden pituus vaihtelee, esimerkiksi aurinkodasha kestää 6 vuotta ja saturnusdasha 19 vuotta. Dashojen johdosta pystymme katsomaan sekä menneitä, nykyisiä että tulevia jaksoja ja tapahtumia elämässämme. 

  • Eläinrata jaetaan 27 kuun eri konstellaatioihin, kiintotähtiin, joita kutsutaan naksatroiksi. Ne ovat erittäin tärkeitä vedisessä astrologiassa. Ne alkavat 0-asteesta Oinaasta, Ashwinin ollen ensimmäinen naksatra. Kuu lepää yhdessä naksatrassa päivän ajan. Naksatralla on merkkiin verrattuna syvempi sisältö ja vaikutus ihmiseen. Planeettaan yhdistettynä se auttaa ihmistä tuntemaan itseään ja sielullista kehitysvaihettaan. Naksatra näkyy syntymäkartalla kunkin planeetan jälkeen.

Hinta:24.00 €