Share |
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

HENKINEN VALMENNUS: YRITYSVALMENNUS JA MENTOROINTI e186 (1t)

Olen keskittynyt valmentamaan ja mentoroimaan edelläkävijäorganisaatioita ja pienyrityksiä.

Pienyrityksen johdossa ja esimiehenä, yksityisyrittäjänä, valmentajana ja jonkin erityisalueen, kuten esimerkiksi hyvinvointialueen, ammattilaisena on erityisen tärkeää pitää huolta omasta voimastaan, voimavaroistaan ja hyvinvoinnistaan.

Toimin henkilökohtaisena mentorina yrityksen alkutaipaleella ja sen kasvaessa. Se tarkoittaa sitä, että autan sinua löytämään ratkaisuja yritystoiminnan haasteisiin, liittyvätpä ne asiakaskohtaamisiin, markkinointiin, palveluiden hinnoitteluun tai paketointiin, ajankäyttöön ja rohkeuteen sanoa ei, muuttamaan toimintatapojasi ja uskomaan itseesi. Mikäli toimit valmentajana, autan sinua pitämään ns. oman valmennusprosessisi puhtaana (ts. toimin mentor coachina).

Mentorointi perustuu keskusteluun, jossa annan inspiraatiota ja ohjausta omien kokemusteni ja ajatusteni pohjalta. Käytän mentoroinnissa erilaisia aputyökaluja, kuten GROW, liiketoiminnan strategiset työkalut, visualisaatiot, henkiset lainalaisuudet, energioiden hallinta ja monet mentaalitekniikat.

Henkilö- ja yrityskohtaisen mentoroinnin sisältö, ajankohta ja kesto sekä hinta sovitaan aina erikseen. Useimmiten se sisältää:

  • kirjallinen sopimus tavoitteineen
  • 5 tapaamista (1 t / viikko) kasvotusten Porvoossa, vaihtoehto puhelimitse tai skypellä
  • sähköpostilla kotitehtävät ja harjoitukset
  • hinta € 150 / 1 t + alv 24 % € 36 = € 186 / t

Hinta:186.00 €