Share |
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

VEDINEN TIETO: SYNTYMÄKARTAN KESKEISET ELEMENTIT e198,40 (kirjallinen/2 tuntia)

Tässä Porvoossa tai puhelimitse tapahtuvassa noin 2 tunnin konsultaatiossa, johon sisältyy kirjallinen noin 30-35 -sivuinen raportti, avaan oman syntymäkarttasi (rashin) pohjalta

Nousevan merkkisi
Aurinkosi ja 
Kuu'si, jota pidetään kaikkein tärkeimpänä planeettana Vedisessä Astrologiassa,

keskeiset elementit. Yksi näistä ovat naksatrat eli kiintotähdet. Eläinrata jaetaan 27 kuun eri konstellaatioihin, joita kutsutaan naksatroiksi. Ne ovat erittäin tärkeitä vedisessä astrologiassa. Ne alkavat 0-asteesta Oinaasta, Ashwinin ollen ensimmäinen naksatra. Kuu lepää yhdessä naksatrassa päivän ajan. Naksatralla on merkkiin verrattuna syvempi sisältö ja vaikutus ihmiseen. Planeettaan yhdistettynä se auttaa ihmistä tuntemaan itseään ja sielullista kehitysvaihettaan. Naksatra näkyy syntymäkartalla kunkin planeetan jälkeen.

Lisäksi tarkastelemme

sielusi tarkoitusta ja oppiläksyjä tässä elämässä ja
ns. karmista akselia, siihen liittyviä koodauksia ja menneen elämän yhteyksiä.

Huomioin tässä yhteydessä myös naksatrat eli kiintotähdet.

Avaan tässä konsultaatiossa sinulle myös ns. mahadashaa ja kulumassa olevaa ajanjaksoa

Kullakin planeetalla on elämässämme oma jaksonsa (ns. dasha), jota yksi planeetta vuoron perään hallitsee. Jaksot tulevat elämäämme tietyssä järjestyksessä. Dashojen johdosta pystymme katsomaan sekä menneitä, nykyisiä että tulevia jaksoja ja niiden teemoja elämässämme. 

Lopuksi tarkastelen läsnäolevan NYT hetken ajankuvaa ja kaikkein keskeisimpiä teemoja tällä hetkellä ns. transiittien valossa. 
Katselen tilannetta hitaimmin liikkuvien planeettojen transiittien valossa, eli Jupiterin ja Saturnuksen sekä Rahun ja Ketun. Jossain tapauksissa saatan tarkastella myös muita nopeammin liikkuvia planeettoja, kuten esim. Marsia ja Venusta. Huomioin myös naksatrat eli kiintotähdet. 

Vedisen syntymäkarttasi KESKEISET ELEMENTIT -konsultaation hinta on € 160 + ALV 24% € 38,40 = yhteensä € 198,40.

Hinta sisältää 2 tunnin konsultaation (Porvoo tai puhelimitse) lisäksi kirjallisen noin 30-35-sivuisen raportin.

Hinta:198.40 €