Share |
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

VEDINEN TIETO: SYNTYMÄ-KARTAN KESKEISET ELEMENTIT e124 (puh/60 min)

Tässä puhelimitse tapahtuvassa suullisessa 60-minuutin konsultaatiossa avaan oman syntymäkarttasi (rashin) pohjalta 

- Nousevan merkkisi, 
- Aurinkosi ja 
- Kuusi, jota pidetään kaikkein tärkeimpänä planeettana Vedisessä Astrologiassa

keskeiset elementit. Yksi näistä ovat naksatrat eli kiintotähdet. Eläinrata jaetaan 27 kuun eri konstellaatioihin, joita kutsutaan naksatroiksi. Ne ovat erittäin tärkeitä vedisessä astrologiassa. Ne alkavat 0-asteesta Oinaasta, Ashwinin ollen ensimmäinen naksatra. Kuu lepää yhdessä naksatrassa päivän ajan. Naksatralla on merkkiin verrattuna syvempi sisältö ja vaikutus ihmiseen. Planeettaan yhdistettynä se auttaa ihmistä tuntemaan itseään ja sielullista kehitysvaihettaan. Naksatra näkyy syntymäkartalla kunkin planeetan jälkeen. 

Avaan tässä konsultaatiossa sinulle myös ns. mahadashaa ja kulumassa olevaa ajanjaksoa ja mitä teemoja se aktivoi tällä hetkellä kartallasi. Kullakin planeetalla on elämässämme oma jaksonsa (ns. dasha), jota yksi planeetta vuoron perään hallitsee. Jaksot tulevat elämäämme tietyssä järjestyksessä. Niiden pituus vaihtelee, esimerkiksi aurinkodasha kestää 6 vuotta ja saturnusdasha 19 vuotta. Dashojen johdosta pystymme katsomaan sekä menneitä, nykyisiä että tulevia jaksoja ja niiden teemoja elämässämme. 

Vedisen syntymäkarttasi keskeiset elementit -konsultaation hinta on € 100 + alv 24% € 24 = yhteensä € 124. Hinta sisältää 60 minuutin puhelinkonsultaation lisäksi kirjallisen, sähköpostilla lähetettävän syntymäkartan ja dasharaportin. ​

Hinta:124.00 €