Share |
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

TULE MUKAAN 🌹 RETRIITTI MARIA MAGDALEENAN, KATAARIEN JA TRUBADUURIEN HENGESSÄ ETELÄ-RANSKAN LANGUEDOCIIN 8.-13.10.2018 'LUOVUUTTA JA ILOA'

Share |
17.04.2018

Tämän retriitin teema ”LUOVUUTTA JA ILOA” muistuttaa meitä pyrkimyksestä NAUTTIA ELÄMÄSTÄ JUURI SELLAISENA KUIN SE ON.

Universumissa kaikki on liikkeessä. Se toimii dynaamisen vaihdon periaatteella. Kaikki perustuu antamiselle ja saamiselle: kun olemme valmiita antamaan sitä, mitä itse kaipaamme ja etsimme, saamme vastaanottaa runsautta, iloa ja luovuutta elämäämme

Tällä pyhiinvaelluksella voimme kuunnella sydämestämme käsin sitä, mikä puhuttelee meitä juuri nyt ja mitä asioita haluamme vahvistaa elämässämme.

Arques.bmpMatkan aikana teema avautuu yksilöllisesti. Etelä-Ranskan Oksitanian, nykyisen Languedocin sydänmailla Pyreneiden syleilyssä luonto on matkan aikana luomassa uutta asuaan ja avautumassa kauneuteensa ja vihreyteensä. Languedoc on feminiinisen energian pyhättö. Ranskan maantieteellisellä kartalla alue edustaa toista sakraamme, joka on onnellisuuden ja ilon energiakeskus. Tämä sakra liittyy kaikkiin niihin asioihin, unelmiin ja toiveisiin, jotka tuovat meille elämään iloa, nautintoa, luovuutta ja aitoa onnellisuutta. Hiljaisuudessa pystymme löytämään myös aitoa onnellisuutta sisältämme.

Vietämme matkalla paljon aikaa luonnossa, linnoissa ja monissa pyhissä paikoissa luonnon keskellä Magdaleenan, kataarien ja trubaduurien hengessä ja jalanjäljillä. Fyysinen matka Etelä-Ranskan pyhiin maisemiin on samalla myös sielumme matka ikiaikaisiin energioihin. Se muistuttaa meitä siitä, miksi olemme täällä ja siitä tehtävästä, jonka olemme itsellemme joskus luvanneet suorittaa. Jos pelkäämme omaa tarkoitustamme tai oman menneisyytemme kohtaamista, ajaudumme yhä kauemmas itsestämme, todellisesta olemuksestamme.

Rennes_le_C_maisema.JPG

Maria Magdaleenan tehtävä oli viedä Kristuksen valo ja opetusten siemenet Eurooppaan ja luoda näin polku uuteen tietoisuuteen. Etelä-Ranskaan asetuttuaan Magdaleena vahvisti sanomaa rauhasta, harmoniasta ja rakkaudesta. Voidakseen jakaa tuota energiaa ja opetuksia hänen kerrotaan matkustaneen laajasti Etelä-Ranskan lisäksi. Magdaleena opetti, että ihminen itsessään on ”graali” silloin, kun hänen tietoisuutensa on riittävän korkeavärähteistä. Aikaa on kulunut 2000 vuotta, tähän hetkeen asti, jolloin ihmiskunnan kollektiivitietoisuus on tarpeeksi kehittynyt kantaakseen tietoisuuden korkeaa värähtelyä ja valoa. Voimme yhdistyä tällä matkalla feminiinisen Kristustietoisuuden energiaan ja vahvistaa tätä ilon, rakkauden, luovuuden ja runsauden korkeaa energiaa sydämissämme, ja jakaa tätä energiaa eteenpäin.

Magdaleenan_luolalla.JPG

Maria Magdaleenan energia avaa meissä niitä energiavirtoja, jotka tuovat esiin Rakkauden prinsiipin, intuition, herkkyyden aistia elämää ilon, luovuuden ja kauneuden kautta. Meidän on nyt aika löytää itsestämme se kauneus, joka valaisee myös maailmankaikkeuden pimeän puolen. Monet henkiset mestarit ovat tulleet lähellemme juuri tänä aikana herättelemään tämän meissä olevan feminiinisen intuition ja luovuuden.

Avaammekin tällä matkalla juuri näitä laatuja itsessämme erityisesti trubaduurien ja trubaduurimusiikin avulla, samoin kuin vierailemalla erityisissä kataarilinnoissa ja –linnoituksissa, joissa trubaduurit elivät kataarien kanssa. Näitä ovat erityisesti Puivertin linna ja Lastourin kataarilinnakokonaisuus (uutisen pääkuva).

Trubaduurit ylistivät jo 1200-1300 –luvuilla Oksitaniassa lauluissaan rakkautta uudenlaisista arvoista käsin, kuten kunniallisuus, kohteliaisuus, ritarillisuus ja ystävällisyys. He ylistivät korkeita ihanteita, jotka edistivät tasa-arvon henkeä toisaalta yhteisen hyvän pohjalta ja toisaalta syrjäyttäen rakkauden veren tai rikkauden perusteella. Rakkaus ja naisen palvonta olivat kaikessa läpikäyviä teemoja. Heidän teoksensa ilmensivät humanismia, joka vuosisatoja myöhemmin tuli valtavirtaukseksi renessanssissa.

La_Comtessa_de_Dia.pngTrubaduureja tunnetaan nimeltä noin 500, ja suurin osa heistä kuuluu aatelistoon ja muihin ylempiin yhteiskuntaluokkiin, kuten pappeihin ja piispoihin. Trubaduurit olivatkin vastuussa luovuuden suuresta kukoistuksesta. Myös naispuoliset trubaduurit toivotettiin tervetulleiksi kataarilinnoihin. Kuuluisin naistruduuri oli Kreivitär Beatrice de Dia (kuva vierellä), jonka laulut oli sovitettu usein huilulle.

Voimme sallia tällä matkalla Maria Magdaleenan purppuravärin muuntaa sydämemme energiataajuuden Rakkauden musiikiksi ja säveliksi. Se auttaa jumalolemustamme kristallisoitumaan niin, että rakkauden syvin olemus pääsee kukoistamaan ja elämän korkeimmat värähtelyt alkavat värähdellä ja saada kaikupohjan sydänsakrassamme, graalin maljassa, jossa elämän täydellisyys ilmentää itseään.

Hyväksymällä itsemme osana jumaluutta voi graalin viisaus kristallisoitua myös planeettamme kollektiivirakenteissa. Nähdäksemme täydellisyyttä, kaaoksen keskelläkin, on katsottava korkeammasta näkökulmasta. Viisauden täyttämin sydämin voimme palvella kaikkeuden olemusta, sillä nyt jos koskaan tarvitaan maailmaan Ilon, Luovuuden ja Rakkauden energioita - ehkä enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Tervetuloa iloa ja luovuutta sisältävälle ja sydäntä ja tietoisuutta avaavalle retriitille ja modernille pyhiinvaellukselle!

Rakkaudella, Marjaana

Carcassonne.bmp

Olet lämpimästi tervetullut ”Elämän Iloa ja Luovuutta” –retriittiin Maria Magdaleenan, kataarien ja trubaduurien hengessä Etelä-Ranskan Languedociin 8.-13.10.2018.

Vien Pyhään Ranskaan ryhmiä kymmenettä vuotta. Matkoilla on aina mukana uusia ihmisiä, mutta usein myös ”vanhat” tulevat uudelleen. Moni on löytänyt matkoilta hengenheimolaisia. Olemme varmaankin eräänlainen omanlainen Perhe.

Yhdistän matkoilla inspiroivat tarinat ja paikalliset ”legendat” historiaan, muinaiseen viisauteen ja luonnon villiin ja karuunkin kauneuteen. Kataarien maa, jossa nyt seikkailemme, oli 1600-luvulle asti itsenäinen Oksitanian kuningaskunta. Oksitaniaa puhutaan vieläkin joillakin alueilla, vaikkakin ranskan kieli on tänä päivänä hallitseva. Kokemukset tällä alueella voivat olla hyvin transformatiivisia ja mystisiä. Ne voivat olla myös ihan puhdasta iloa. Voinkin vain kehottaa olemaan avoin kaikille kokemuksille, joita tapahtuu ja tuodaan käsillemme. Matkoilla tapahtuu usein yllätyksiä ja siksi näillä matkoilla on hyvä varautua joustavuuteen ja eläväisiin aikatauluihin.

alet_les_bains_tukikohta.bmp

Aloitamme retriitin Toulousesta Languedocista, joka jää kahden meren eli Atlantin ja Välimeren välille. Ajamme kataarimaan tukikohtaamme virtaavien vesien äärelle, ihastuttavaan esihistorialliseen pikkukylään Alet-les-Bainsiin. Kylässä on yksi Ranskan vanhimpia mineraalivesilähteitä ja siellä pullotettiin ensimmäisen kerran vettä yli 120 vuotta sitten. Kylän kapeilla charmikkailla kujilla kävely on kuin matka kauas menneeseen. Näemme talon, jossa Nostradamus asui. Majoitumme kaikki rennosti pari sataa vuotta vanhassa ihastuttavassa majatalossa (kuva yllä), jossa talon omistajaperhe pitää meistä hyvää huolta. 

alet_vuorilta.bmp

Tutustumme pienen kylän vaikuttavaan ja raunioituneeseen luostarikirkkoon ja raunioihin (alapuolella), joka on tarinan mukaan saanut alkunsa kristillisyyden alkuaikoina eli kelttien aikaan löytyneestä roomalaiselle Diana –jumalattarelle omistetusta pyhätöstä. Alet-les-Bainsissa on palvottu jumalattaria, josta todistuksena on kylä aukiolla jumalatarpatsas. Alet tarkoittaa ”Valittu paikka” ja sillä on hyvin erityislaatuinen energia, joista saamme nauttia koko matkan ajan.

Uusi_kuva_13.bmp


Alueella on lukuisia kataarilinnoituksia. Vierailemme Puivertin trubaduurikataarilinnan ja Lastoursin trubaduurilinnakekokonaisuuden lisäksi Arquesissa (kuva kaikkein ylinnä). Tämän lisäksi käymme myös UNESCOn perintökohteessa Carcassonnessa (kuva yläpuolella/siniharmaat ja tiilenpunaiset tornit), joka on maailman suurin ja parhaiten säilynyt keskiaikainen kaupunki ja kataarilinnoitus. Kataarithan olivat keskiaikaisesta gnostilaisuudesta ja manikealaisuudesta polveutuvia ”lahkoja”, jotka katolinen kirkko julisti harhaoppisiksi. Magdaleena oli essealainen, jonka opit ovat hyvin samanlaisia kuin gnostikkojen ja katarismi on tämän myötä lähellä häntä. Kataarilaisuus kehittyi 900-luvulla ja vaikutti laajalti läntisessä Euroopassa, mutta sen ydinalueita oli Languedoc eteläisessä Ranskassa.

Beziers_Magdaleenan_kirkko_ikkuna.bmp

Kataarien tuhoaminen lähti liikkeelle Beziersistä vuonna 1209, jolloin Paavi Innocentus III julisti pyhän sodan kataareja vastaan tuhotakseen nämä ”harhaoppiset”. Katolinen kirkko kävi kataareja vastaan ns. albigenssisodan (1209-1299) ja myöhemmin vainosi heitä inkvisition avulla. Katolinen kirkko piti kataareja vaarana omalle toiminnalleen, sillä se oli saanut hyvin paljon kannattajia Etelä-Ranskassa. Paavi Innocentius III:n aikana paavinvalta oli suurimmillaan, ja katolinen kirkko vaikutti voimakkaasti myös maallisiin asioihin.

Matkamme alkaakin siksi yhdestä Ranskan vanhimmasta kaupungista ja kataarien keskuksesta Beziersistä. Siellä arvioidaan eläneen tuohon aikaan 200 ”täydellistynyttä” (perfekti) kataaria. Aluksi kirkkoa uhanneet harhaopit pyrittiin tukahduttamaan rauhanomaisin keinoin, mutta käännytysyritykset osoittautuivat tehottomiksi.  Albigenssisodat alkoivat Béziersistä Magdaleenan pyhäinpäivänä 22.7.1209. (yläpuolella kuva: Magdaleenan kirkon ikkunalasi, Beziers)

Chateau_de_Puivert.bmp

Kataarisodan alkaessa 650 metrin korkeudessa merenpinnasta sijaitsevaa Puivertin – eli PuigVertin, vihreän kukkulan - linnaa hallitsi Bernard de Congost. Linna on saanut nimensä vihreästä luonnosta, joka sitä ympäröi, toisin kuin muita kataarilinnoja, jotka on rakennettu korkeille kivisille vuorenhuipuille.

Puivertin linnan hallitsijan vaimosta Alpaïs’ista oli tullut ”täydellistynyt” ennen kuolemaansa vuonna 1208. Bernard itse kuoli saatuan kataarien siunauksen (consolamentum) Montsegurilla vuonna 1232. 1300-luvun alussa Puivertin kataarilinnaan rakennettiin uudisosa. Siellä trubaduurit soittivat ja lauloivat, ja näihin tiloihin ja musiikkiin meidän on mahdollista tutustua, sillä linnake on osittain uudistettu. Ehkä tanssahtelemme ja chanttaamme linnassa?

Alfonson_ja_Eleanorin_kihlaus_1174.bmp"Jouduimme" tähän Puivertin kataarilinnaan keväällä vähän yllättäen - mikä ihana "sattuma". Täältä voit kuulla siellä soitettua trubaduurimusiikkia ja katsoa linnasta käsin ympäröiviä maisemia täältä ja täältä

Puivertin linnassa oli trubaduurien suuri ja iloinen kokoontuminen vuonna 1174, sillä siellä vietettiin Kuninkaallisia Häitä. Kauneudestaan ja loisteliaasta luonteestaan tunnettu Englannin Eleanor (1162-1214) naitettiin Kastilian kuningas Alfonso VIII:lle poliittisista syistä. Aviollisessa sopimuksessa Eleanorille taattiin monien maiden, kaupunkien ja linnojen hallinta maassa. Hän oli lähes yhtä voimakas kuin hallitsija ja puolisonsa Alfonso. Trubaduurit ja pyhimykset vierailivat säännöllisesti Alfonson linnassa Eleanorin pyynnöstä. He saivat 12 lasta. 
(kuva yllä: Eleanorin ja Alfonson kihlaus)

Matkan aikana vierailemme myös Rennes-le-Châteaun pienessä ”mysteerien” kylässä, joka oli aiemmin visigoottien päämaja ja joka on sittemmin tunnettu erityisesti DaVinci koodin ansiosta. Kylää pidetään myös porttina ”toiseen maailmaan”. Vierailemme Maria Magdaleenalle omistetussa, täynnä symboliikkaa olevassa kirkossa. Kylän kerrotaan olevan yksi viidestä Venuksen temppelin pentagrammin kulmasta maisemassa. Pentagrammi on Venuksen symboli. Muut neljä pentagrammin kulmaa ovat nähtävissä pentagrammin geometriasta. (kuvia Rennes-le-Chateausta näet tämän uutisen aivan yläosassa)

Gorge_de_Galamus.bmp

Lisäksi matkaamme Pyreneiden vuorilla Gorge de Galamuksessa, Galamuksen kurkussa, joka on fyysisesti luonnonsuojelualue ja syvä kanjoni huikeine maisemineen ja suojeltuine lintu- ja eläinlajeineen (kuva yllä). Pyhä Antoine perusti kanjonin seinämälle erakkomajan juoksevien vesien alle noin 800 JKr. Paikallisen tradition mukaan erakkomajalla (kuva alla), jossa sijaitsee Magdaleenan luola, on vahva energeettinen yhteys Maria Magdaleenaan ja Provencessa sijaitsevaan Sainte Baumen luolaan, jossa hänen kerrotaan viettäneen elämänsä viimeiset 30 vuotta.

Gorge_de_Galamus_St_Antoine_et_Magdalene.bmp


Gorge de Galamus sijaitsee erittäin korkeavärähteisessä ja voimakkaassa energiapyörteessä (vortex), joka saa voimansa syvältä maasta ja jakaa sitä kosmokseen. Sen avulla voimme merkittävästi lisätä kykyämme hahmottaa moniulotteisia energioita, tulla ravituksi ja uudistua Maan energioita uudelleen käyttämällä. Luolan syvyyksissä tämän voi tuntea kuin eräänlaisena positiivisena, sekä henkisenä että fyysisenä, ”ylösnousemuksen” kokemuksena. Pyörre on kaikkein voimakkaimmillaan juuri erakon luolassa, Magdaleenan pyhätössä. Kuten eräästä blogistani käy ilmi, eräällä vierailukerralla pääsyni luolaan estyi. Sillä ei ollut kuitenkaan mitään merkitystä kokemuksiini.

Nebias_Pyreneet.JPG

Retriitin päätteeksi - omine kokemuksinemme ja oivalluksinemme ELÄMÄN ILOSTA JA LUOVUUDESTA ja siitä, mitä asioita haluamme vahvistaa elämässämme - suuntaamme ”vihreään labyrinttiin” Pyreneiden katolla (kuva vierellä). Maadoitumme Äiti Maan luontoenergioihin ja virittäydymme luonnon elementaalien taajuuksille.

Tässä vuoden 2016-17 Ranskan pyhiinvaellusteni blogeja luettavaksi ja inspiraatiota tuomaan:


R_le_C_kahvila.JPG


Matkan hintaan € 1.630 / € 1.635 / € 1.665 / € 1.695 sis. alv 24 % sisältyy (2 hh huoneessa):  

 • Lennot turistiluokassa Hki-Pariisi-Toulouse-Amsterdam-Helsinki (Air France / KLM aamupäivä-/iltapäivälennot Helsingistä Toulouseen Pariisin ja Amsterdamin kautta)
 • Lentokenttäverot
 • Majoitukset 8.-13.10.2018 2 hh-huoneessa – katso alapuolelta hinnat eri vaihtoehdoissa (A, B, C, D):

  • 5 yötä Languedocissa Alet-les-Bainsissä 200 sataa vuotta vanhassa, kauniisti kunnostetussa majatalossa miellyttävän pariskunnan hoteissa, puolihoidolla, illallisviinin kera, ja 2 päivänä täyshoidolla siten, että lounas otetaan mukaan ns. ”pakettiin”:
  • Huom. tukikohtamme huoneista:
   • Alet-les-Bainsin majatalon kaikki huoneet ovat kauniita, yksilöllisiä, erilaisia ja erikokoisia.
   • Huoneissa on suuri kaksoisvuode tai erilliset twin-sängyt.
   • Lähes kaikilla huoneilla on yhteinen WC/kylpyhuone tai WC/suihku toisen huoneen kanssa.
   • Hintakategorian C huoneet ovat hieman pienempiä. / MYYTY LOPPUUN! (18.12.2018)
    Hintakategorian B huoneet muodostavat kokonaisuuden ja ne ovat sviitti (2 x 2 hh väliovella/toisessa huoneessa superkingsizevuode ja toisessa twinvuoteet/erilliset vuoteet). 
    Hintakategorian A huoneet ovat 2 hh huoneita kingsizevuoteilla.
    Hintakategorian D huoneet ovat 2 hh huoneita twinvuoteilla (erilliset).
 • Autonkuljetukset ja tietullit
  • Retket: Alet-les-Bains, Beziers, Lastours sis. Mas Cabardesin, Carcassonne, Rennes-le-Château, Puivert, Arques, Bugarach ja Gorge de Galamus, Vihreä labyrintti. Oikeus muutoksiin pidätetään.
   • Matkanjohto, ohjaus ja opastus tarinoineen ja meditaatioineen

   Matkan hintaan eivät sisälly muut kuin yllä ilmoitetut maksut, kuten eivät pääsymaksut kataarilinnoihin (n. € 8/kpl), eivätkä muut kuin yllä mainitut ateriat.

   Matkan hintavaihtoehdot (kts. yllä tietoa tukikohtamme huoneista), joiden lisäksi tulee Matka-Agenttien palvelumaksu € 20:

   • A. € 1.695 jaetussa 2 hh huoneessa, 1 hh huonelisä € 215
   • B. € 1.630 jaetussa sviitissä, jossa on 2 x 2 hh huonetta (väliovella)
   • C. € 1.635 jaetussa 2 hh huoneessa, 1hh huonelisä € 175/MYYTY LOPPUUN (18.12.)
   • D. € 1.665 jaetussa 2 hh huoneessa, 1 hh huonelisä € 195

   Päivämme ovat aktiivisia. Kävelemme / vaellamme päivittäin matkalla useita kilometrejä, joskus kymmenenkin. Reitit ja maasto eivät ole vaikeita, mutta osalla niistä on nousuja ja portaita, kuten Lastourin kataarilinnakkeilla, jossa on mahdollisuus jäädä alemmas vaikkapa tutustumaan kylään. Reitit eivät edellytä erityisiä vaellusvaatteita tai –kenkiä, mutta hyviä lenkkeilykenkiä. Tavallinen hyvä peruskunto riittää. Tukikohtamme on 3-kerroksisinen vanha talo, eikä talossa ole hissiä eli huomioi kävely yläkerrokseen ja matkalaukkusi koko ja paino.

   Maksuehdot:

   • Matkavaraus kaikissa hintakategorioissa on sitova asiakkaan maksettua varausmaksun € 250 + Matka-Agenttien palvelumaksu € 20, jotka tulee maksaa 7 päivän kuluessa varauksesta
   • 2. erä: A. € 810/2hh B. € 745/2hh, C. € 750/2hh, D. € 780/2hh suoritetaan 15.6.2018
   • 3. erä € 635 suoritetaan 1.9.2018
   • 1 hh huoneita on rajoitettu määrä, katso yläpuolelta lisämaksut hintakategorioissa A, C ja D.

   Varaus- ja peruutusehdot:

   • Matkavaraus on sitova asiakkaan maksettua varausmaksun € 250 + Matka-Agenttien palvelumaksu € 20, joita ei makseta takaisin asiakkaan peruessa matkan jo nyt maksettujen lento- ja majoitusmaksujen johdosta (joita ei palauteta meille)
   • 100-61 vrk ennen lähtöä, veloitamme 50 % matkan hinnasta
   • tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme koko matkan hinnan maksettujen lento- ja majoitusmaksujen johdosta (joita ei palauteta meille).

   Huolehdithan omasta MATKAVAKUUTUKSESTA heti matkavarausta tehdessäsi mahdollisten peruutuskulujen sekä henkilö- ja matkatavaravahinkojen varalle. 

   Matkan yhteistyökumppani ja vastuullinen matkanjärjestäjä on Matka-Agentit Oy. Matkan toteutuminen edellyttää 12 matkustajaa. Hinnat perustuvat tällä hetkellä voimassa oleviin hintoihin ja niiden muuttuessa pidätämme oikeuden muutoksiin, joista ilmoitamme heti. Lisäksi varaamme oikeuden muuttaa matkan hintaa valuuttakurssimuutosten, meistä riippumattomien kuljetuskustannusten sekä uusien tai muuttuneiden verojen tai maksujen perusteella.

   Huomioithan, että osallistut matkaan omalla vastuullasi ja vapaasta tahdostasi, emmekä ota vastuuta terveydellisistä vaikutuksista matkaa ennen, sen aikana tai sen jälkeen. Matka ei korvaa kliinis-terapeuttista tai lääkinnällistä hoitoa. Älä lopeta nykyisten reseptilääkkeiden käyttöä.

   Rekisteröityminen matkalle:

   Ilmoittaudu matkalle tästä linkistä ja ilmoita samalla linkissä kaikki kysytyt tiedot.

   Ilmoittaudu matkalle viimeistään 1.5.2018! Nämä matkat tulevat nopeasti täyteen.

   (Kuva alla vihreästä labyrintistä)

   Nebias.JPG

   TIETOISEN JOHTAMISEN TALO OY

   TIETOISEEN JOHTAMISEEN erikoistunut henkisen valmennuksen ja retriittien talo – Tietoinen Johtaminen ® Conscious Leadership
   ________________________
   Marjaana Will-Vidlund, Tj., Henkinen valmentaja, PyhäänVaeltaja, Kirjailija-Bloggari

   GSM:             +358 (0)45 27 99 261
   MAIL:             info at tietoisenjohtamisentalo.com
   OSOITE:         Jokikatu 27 A, 06100 Porvoo
   WEB:              Tietoisen Johtamisen Talo
   BLOGI:           NukkuvaBuddha

   FaceBook:       Tietoisen Johtamisen Talo Oy
   Instagram:      mwillvidlund – Kauneutta valokuvin willisti ja wapaasti
   Twitter:           @MWillVidlund 

   17.04.2018TULE MUKAAN 🌹 RETRIITTI MARIA MAGDALEENAN, KATAARIEN JA TRUBADUURIEN HENGESSÄ ETELÄ-RANSKAN LANGUEDOCIIN 8.-13.10.2018 'LUOVUUTTA JA ILOA'
   16.04.2018UUSIEN KUUKAUSIKIRJEEN LUKIJOIDEN LIITTYMISLAHJA: TIETOISEN NAISEN ॐ OPASKIRJANEN MEDITAATIOON JA HENKISIIN HARJOITUKSIIN
   03.04.2018KUTSU: TUTUSTU ITSEESI IKIVANHAN TIEDON AVULLA: VEDISEN ASTROLOGIAN KASVURYHMÄ3 ALKAA 1.9.2018
   02.04.2018USKALLATKO SINÄ KURKATA OVESTA ULOS, MUTTA EMMIT OTTAA ASKELTA KYNNYKSEN YLI?
   02.04.2018SEURAAVA 1.5.2018 - MINIMEDITAATIORETRIITIT 2018: RAUHAN KUNINGATTAREN KUUKAUSIMEDITAATIOT JOKA KUUKAUDEN 1. PÄIVÄ KLO 20-20.15
   01.04.2018HENKILÖKOHTAINEN MUUTOSVALMENNUS VEDISTÄ ASTROLOGIAA HYÖDYNTÄEN
   01.04.2018PYHÄÄNVAELLUS -KIRJA e25 JA ASIAKASPALAUTETTA KIRJASTA
   31.03.20187 PÄIVÄÄ, 7 ONNELLISUUDEN PILARIA - MARJAANAN MEDITAATIO-TUPLACD NYT e16
   19.01.2018TÄMÄ MATKA ON TÄYNNÄ: RETRIITTI IKUISEN TAITEEN JA KELTTILEGENDOJEN, PYHÄN GEOMETRIAN JA ARKKITEHTUURIN POHJOIS-RANSKASSA JA BRETAGNESSA JEANNE D'ARCIN HENGESSÄ 9.-15.4.2018 ´NÄE OMA VISIOSI´
   01.01.2018VOIT LIITTYÄ RYHMÄÄN VIELÄ 16.1.2018!: ROHKEAT NAISMYSTIKOT JA -FILOSOFIT JA OMAN POLUN TOTEUTTAMINEN

   Siirry arkistoon »