Share |
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

PYHÄÄNVAELLUS -KIRJA e25 JA ASIAKASPALAUTETTA KIRJASTA

Share |
06.03.2018

PV_ja_HPK_oranssi.png

 

PYHÄÄNVAELLUS -KIRJA € 25 (sis. alv 10 %)
+ mahdoll. postituskulut € 8.


”Kiitän sinua merkittävästä teoksesta. Kun sain kirjasi, oli se ehdottomasti luettava lähes ahmien kannesta kanteen. Nyt on menossa uudelleen lukeminen, osissa, omaan elämääni sulauttaen.

Jään ihmettelemään kaikkea tätä ihanaa, mitä elämä tuo eteeni. Kirjasi tuo lohtua tähän omaan vaellukseeni pyhään.”

Lisää lukijoiden palautetta kirjastani löydät täältä. Lämmin kiitos koko sydämestäni!

Marian Ilmestyspäivänä 13.3.2016 julkistamani PyhäänVaellus -kirja ja siihen liittyvä työkirja nimeltään Henkinen päiväkirja on myynyt mukavasti. 

Syksyllä 2016 siitä tuli aika ottaa 2. painos. Uudessa painoksessa on ystäväni, papin ja Especialista de Mystican (Avilan yliopisto, Espanja) ULLA LUMIJÄRVEN esipuhe.

-- 

Tietoa kirjasta ja tilauksesta PYHÄÄNVAELLUS - Olemuksemme Feminiiniseen ja Maskuliiniseen Alkemiaan arkkityyppien, planeettojen, pyhimysten ja pyhiinvaellusten matkassa ja sitä tukevasta työkirjasta HENKINEN PÄIVÄKIRJA:

HINNAT JA TILAUKSET:

  • PYHÄÄNVAELLUS -kirjassa on 380 sivua ja sen hinta on  33 (sis. alv 10 %) + mahd. postituskulut 
  • HENKINEN PÄIVÄKIRJA -työkirjassa on 112 sivua ja sen hinta on € 22 (sis. alv 10 %) + mahd. postituskulut
  • Yhteishinta on € 50 (norm. € 55) + mahd. postituskulut 
  • PyhäänVaelluksen voit tilata täältä e-kirjan iPadille hintaan € 22

KIRJAN KANSI:
  • Maalaus: Pyhättö - Itä kohtaa Lännen, öljyväri, Ilona Huolman, 2015. 
  • Yhteydenotot: ilona.huolman at gmail.com

TIETOJA PYHÄÄNVAELLUS -KIRJAN SISÄLLÖSTÄ:

PyhaanVaellus_kansi_2._painos.jpg

Kahdeksan vuotta sitten eräs kirjoittajan Kuukausikirjeen lukija lähetti sähköpostilla kysymyksen: Miten voisin tasapainottaa maskuliinista ja feminiinistä energiaani? Toivottavasti kysymyksen esittäjä löytää nyt tämän kirjan!

Ihminen on etsinyt kautta aikain ”jotakin” tullakseen täydeksi. Tätä etsintää kutsutaan filosofioissa ja uskonnoissa eri nimillä. Yhteistä tälle etsinnälle on Pyhän Liekin ja Rakkauden herääminen omassa sydämessä. Valon syttyminen uudistaa ja vapauttaa. Kirjoittaja kutsuu tätä prosessi Henkiseksi Alkemiaksi. Sen tarkoituksena on saavuttaa tasapaino molempien olemuspuoltemme välillä ja löytää reitti lähemmäs Korkeinta Tietoisuutta. Emme voi tulla täydeksi itsemme ulkopuolelta. Tämän tietoisuuden synnyttäjänä voi olla meille tärkeä pyhimys tai henkinen mestari.  

PYHÄÄNVAELLUS on kirjoittajan työssään vuosien ajan testaama konsepti, jonka avulla jokainen voi työskennellä omien feminiinisten ja maskuliinisten energioidensa kanssa tietoisella tavalla. Konsepti rakentuu kolmesta teemasta. ARKKITYYPPISET ENERGIAT perustuvat jungilaiseen käytännönläheiseen psykologiseen malliin. Sen avulla voimme tutkia oman olemuksemme feminiinisiä ja maskuliinisia energiavoimia varjoineen neljän arkkityypin kautta. Vedinen astrologia tutkii planeettojen ja tähtien liikettä. Se heijastuu omaan olemassaoloomme ja kehittää itsetuntemustamme. Kirjoittaja avaa PLANEETTAENERGIOITA jumaltaruineen ja yhdistää ne neljään arkkityyppiin. Hän kertoo lisäksi kahdeksasta PYHIMYKSESTÄ eri kokemustensa ja pyhiinvaellusmatkojensa valossa, samoin kuin elävästä modernista pyhimyksestä Äiti Meerasta. Jokaisella näistä pyhimyksistä on lukijalle viesti, jonka vain hän voi löytää!

Kirjassa on rukouksia, meditaatioita ja henkisiä harjoituksia. Kun luet feminiinisistä ja maskuliinisista energiavoimista sekä planeettaenergioista, voit arvioida omaa suhdettasi juuri kyseiseen laatuun. Voit käyttää omaa tai kirjan ohessa julkaistavaa HENKISTÄ PÄIVÄKIRJAA muistiinpanojasi, uniasi, oivalluksiasi ja harjoituksiasi varten. Tämä kirja on kaikille, jotka etsivät sitä ”jotakin” ja jotka haluavat vahvistaa luottamustaan niin oman elämän kohtaamiseen kuin paremman huomisen luomiseen sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti maapallon hyväksi.

Lähde mukaan inspiroivalle seikkailulle ja vaellukselle pyhään ja tule työskentelemään henkisenä alkemistina, viisauden hankkijana!


TIETOJA HENKISESTÄ PÄIVÄKIRJASTA: 

Henkinen_Paivakirja_ORANSSI.png

HENKINEN PÄIVÄKIRJA on luotu yhteensopivaksi PYHÄÄNVAELLUS –kirjan kanssa. Voit käyttää sitä omiin henkisiin harjoituksiisi, muistiinpanoihisi, unien kirjaamiseen ja oivalluksiin. Päiväkirja auttaa kokoamaan ideasi ja näkemään kokonaisuuksia. Kun siirrät ajatuksiasi Päiväkirjaan, vuoropuhelusi oman sisäisen viisautesi kanssa vahvistuu. Asiat tulevat näkyviksi ja muutoksia on helpompaa tuoda osaksi elämää.

HENKISESSÄ PÄIVÄKIRJASSA on sitaatteja, rukouksia, meditaatioita ja tilaa kirjoittamiselle, piirtämiselle ja muulle luovalle tekemiselle ja pohdinnalle. Se noudattelee PyhäänVaellus –kirjan konseptia, sisältöä ja teemoja. Kun luet PyhäänVaellus –kirjasta feminiinisistä ja maskuliinisista energiavoimista ja planeettaenergioista, voit arvioida omaa suhdettasi kyseiseen laatuun HENKISESSÄ PÄIVÄKIRJASSA.

Kirjoittaja esittelee HENKISESSÄ PÄIVÄKIRJASSA myös kahdeksan pyhimystä. Voit tutkia heitä ja heidän merkitystään ja sanomaansa itsellesi.

PYHÄÄNVAELLUS -kirja on kaikille, jotka etsivät sitä ”jotakin” ja jotka haluavat vahvistaa luottamustaan oman elämän kohtaamiseen ja paremman huomisen luomiseen sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti maapallon hyväksi. HENKINEN PÄIVÄKIRJA tukee tätä tarkoitusta konkreettisella tavalla.

Vahvista Pyhää Liekkiäsi omalla vaelluksellasi ja tule työskentelemään henkisenä alkemistina! 

Sydänterveisin,

TIETOISEN JOHTAMISEN TALO OY 

TIETOISEEN JOHTAMISEEN erikoistunut henkisen valmennuksen ja retriittien talo
Tietoinen Johtaminen ® Conscious Leadership 
___________________________________________________________________

Marjaana Will-Vidlund, Toimitusjohtaja / Managing Director

GSM:        +358 (0)45 27 99 261
MAIL:       info at tietoisenjohtamisentalo.com   
OSOITE:   Jokikatu 27 A, 06100 Porvoo
WEB:       www.tietoisenjohtamisentalo.com

FaceBook: Marjaana Will-Vidlund 
               Tietoisen Johtamisen Talo Oy                

Twitter:    @MWillVidlund

16.03.2018USKALLATKO SINÄ KURKATA OVESTA ULOS, MUTTA EMMIT OTTAA ASKELTA KYNNYKSEN YLI?
16.03.2018PYHIINVAELLUS SYKSYLLÄ 2018: RETRIITTI MARIA MAGDALEENAN, KATAARIEN JA TRUBADUURIEN HENGESSÄ ETELÄ-RANSKAN LANGUEDOCIIN 8.-13.10.2018 'LUOVUUTTA JA ILOA'
14.03.2018SEURAAVA 1.4.2018 - MINIMEDITAATIORETRIITIT 2018: RAUHAN KUNINGATTAREN KUUKAUSIMEDITAATIOT JOKA KUUKAUDEN 1. PÄIVÄ KLO 20-20.15
07.03.2018KUTSU: TUTUSTU ITSEESI IKIVANHAN TIEDON AVULLA: VEDISEN ASTROLOGIAN KASVURYHMÄ3 ALKAA 1.9.2018
06.03.2018PYHÄÄNVAELLUS -KIRJA e25 JA ASIAKASPALAUTETTA KIRJASTA
02.03.20187 PÄIVÄÄ, 7 ONNELLISUUDEN PILARIA - MARJAANAN MEDITAATIO-TUPLACD NYT e16
26.02.2018HENKILÖKOHTAINEN MUUTOSVALMENNUS VEDISTÄ ASTROLOGIAA HYÖDYNTÄEN
19.01.2018TÄMÄ MATKA ON TÄYNNÄ: RETRIITTI IKUISEN TAITEEN JA KELTTILEGENDOJEN, PYHÄN GEOMETRIAN JA ARKKITEHTUURIN POHJOIS-RANSKASSA JA BRETAGNESSA JEANNE D'ARCIN HENGESSÄ 9.-15.4.2018 ´NÄE OMA VISIOSI´
01.01.2018VOIT LIITTYÄ RYHMÄÄN VIELÄ 16.1.2018!: ROHKEAT NAISMYSTIKOT JA -FILOSOFIT JA OMAN POLUN TOTEUTTAMINEN
19.09.2017MATKA ON TÄYNNÄ: HILJAISUUDEN JA HEALINGIN RETRIITTI CASA DE DOM INÃCIOON BRASILIAAN 20.11.-2.12.2017

Siirry arkistoon »