Share |
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

SEURAAVA 1.1.2018 - MINIMEDITAATIORETRIITIT 2018: RAUHAN KUNINGATTAREN KUUKAUSIMEDITAATIOT JOKA KUUKAUDEN 1. PÄIVÄ KLO 20-20.15

Share |
07.12.2017

mother_mary_fatima_meditation_of_love_and_light.jpgNäin unen kiirastorstain ja pitkäperjantain välisenä yönä 28. - 29.3.2013. Olin korkealla pilvenpiirtäjässä olevassa huoneessa mieheni ja lasteni kanssa. Huoneiston läpi olevista ikkunoista oli kaunis näkymä aurinkoon ja valoon, ihanaan taivasmaisemaan. Olin raskaana ja tunsin, miten lapsi alkoi syntyä. Pyysin tyttäreni ja poikani eteeni molemmille puolille lattialle istumaan. Minulla ei ollut yhtään kipuja. Lapsi vain liukui lattialle. Pyysin miestäni katkaisemaan napanuoran ja ottamaan lapsen syliinsä. Kun hän nosti vauvan, näin pienen olennon säteilevän uskomatonta, jumalallista valoa koko olemuksensa voimalla. Vauvan katse oli voimakas ja syvä - ja täynnä rakkautta. Rakkauden voima läpäisi meidät kaikki.

Heräsin tuona pitkänä perjantaina, en täynnä kärsimystä, vaan valoa! Saamani inspiraation myötä ymmärsin, miten tärkeää meidän on JUURI NYT yhdistää voimamme ja luoda yhdessä maailmanlaajuista rauhaa Valon ja Rakkauden avulla. Meidän tarvitsee vain yhdistää sydämemme ja kohdistaa ajatuksemme. Yhteistyössä on voimaa.

Minulla on ilo kutsua Sinut Rauhan kuningattaren ÄITI MARIAN RAKKAUDEN JA VALON kuukausimeditaatioihin Rauhan vahvistamiseksi maailmalla.

Meditaatiot ovat vuonna 2018 joka kuukauden ensimmäisenä päivänä klo 20-20.15.

Voit osallistua meditaatioon yksin tai omassa ryhmässä sieltä käsin, missä ikinä oletkin, mietiskelemällä noin 15 minuutin ajan Rakkautta ja Valoa.

Rauha, Rakkauden ja Valon meditaatio avaa portin Suurille Valon Mestareille, kuten Pyhälle Äiti Marialle ja Franciscus Assisilaiselle, ja vahvistaa maailmanlaajuista Rakkauden ja Valon energiaa. Tämä on nyt kenties tärkeämpää kuin koskaan!

Tervetuloa luomaan ja vahvistamaan rauhaa maapallolle Äiti Marian energiassa!

Marjaana 


Tieteellisesti julkaistuja tutkimustuloksia yhteismeditaatioiden voimasta rauhan lisäämiseksi maapallolla:

Rand Corporationin toteuttama tutkimus osoitti, että 7.000 ihmisen rauhaa meditoivat tiimit pystyivät vähentämään 72 % väkivaltaa ja terrorismia maailmanlaajuisesti. Tiimit kokoontuivat kolmesti kahden vuoden aikana. Tämä tutkimus toteutettiin tieteellisin menetelmin ja se julkaistiin Journal of Offender Rehabilitation lehdessä vuonna 2003 (Volume 36, Numbers 1/2/3/4, pages 283-302). Siinä kerrotaan, miten vaikutusten ulkopuolelle suljettiin tietyt ajanjaksot kuten lomat, viikonloput, säät jne, jolloin nähtiin, että terrorismi väheni todellakin rauhanmeditaation ansiosta.

Toinen tutkimus (Social Indicators Research 47: 153-201, 1999) koski Washington DC:tä, jossa väkivaltarikokset laskivat 23,6 % 800 - 4.000 ihmisen meditoidessa rauhaa 7.6. – 30.7.1993 välisenä ajanjaksona. Sitä edeltävinä viitenä kuukautena rikollisuus oli FBI:n mukaan noussut koko ajan kaupungissa. Samalla tavoin kävi, kun rauhaa meditoivat tiimit lopettivat kahden kuukauden jälkeen. Todennäköisyys, että tämä johtuisi rikosten määrän satunnaisesta vaihtelusta, oli kaksi miljardisosaa (p < 000000002).


Ohjeistusta osallistuessasi Äiti Marian Rakkauden ja Rauhan meditaatioon:

1. Istu selkä suorassa tuolilla. Pidä jalat ja kädet suorina. Voi istua myös jooga-asennossa tai levätä lattialla. Voit laittaa rauhoittavaa musiikkia taustalle tai olla vain hiljaisuudessa. Huolehdi, että sinua ei keskeytetä. Hengitä syvään nenän kautta sisään ja suun kautta ulos. Keskity sisäiseen maailmaasi ja sulje ulkoinen hälinä.

2. Avaudu korkeille Mestareille ja Rakkauden lähteille pyytämällä heidät, näkymättömät valon auttajasi ja enkelisi avuksesi meditaation ajaksi. Voit lukea lempirukouksesi. Voit käyttää myös aiemmin tässä kirjassa ollutta Terve Mariaa ja Isä Meidän rukouksia, samoin kuin Franciscus Assisilaisen rauhan rukousta. Tunne eheyttävä ja suojaava kultavalkoinen valo ympärilläsi ja sydämessäsi. Hengitä koko meditaation ajan parantavaa kultavalkoista valoa.

3. Visualisoi ja tunne, että sydämesi on valosta muodostunut kaunis kukka. Se hohtaa rakkauden lämpöä. Kukkasydämestäsi syntyy valoa, viisautta ja rakkauden voimaa, ja sen säteet valaisevat tuhansien aurinkojen lailla koko rajattoman taivaan ja maaplaneetan.

4. Näe sydämelläsi kaikki maailman ihmiset hymyilevinä, iloisina ja täynnä kukkasydämestäsi tulevaa voimaa. Ole Rakkaus ja Valo. Jää rakkauteen ja valoon.

5. Tuo tietoisuutesi lempeästi läsnä olevaan hetkeen, aikaan ja paikkaan. Voit tuntea syvää kiitollisuutta, rauhaa ja rakkautta sydämessäsi ja olemuksessasi. Kiitä kaikkia Valon auttajiasi kaikesta siitä avusta, jonka olet saanut meditaation aikana.


mother_mary_meditation_of_love_and_light_st_francis_of_assisi.bmpPyhän Fransiscus Assisilaisen rukouksia


Rauhan rukous

Jumalani, tee minusta rauhasi välikappale, 
niin että sinne, missä on vihaa, toisin rakkauden, 
...missä loukkausta, toisin anteeksiannon, 
...missä epäsopua, loisin yksimielisyyden, 
...missä erehdystä, osoittaisin totuuden, 
...missä epäilystä, auttaisin uskoon, 
...missä epätoivoa, nostaisin luottamuksen, 
...missä pimeyttä, loisin sinun valoasi, 
...missä surua, virittäisin ilon ja lohdutuksen, 
niin että oi Mestari, en yrittäisi niin paljon etsiä lohdutusta 
kuin lohduttaa muita, 
hakea ymmärrystä kuin ymmärtää toisia, 
pyytää rakkautta kuin rakastaa muita, 
sillä antaessaan saa, 
kadottaessaan löytää, 
unohtaessaan saa anteeksi, 
kuollessaan nousee iänkaikkiseen elämään. Aamen.

 

Fransiscus Assisilaisen toinen rukous

Ainoa Jumalan silmä, joka tulee koskaan katsomaan sinua, 
on toisen henkilön silmä, kun hän katsoo sinua. 
Ainoa Jumalan käsi, joka tulee koskaan koskettamaan sinua, 
on toisen henkilön käsi, kun hän koskettaa sinua. 
Ainoa Jumalan ääni, joka tulee koskaan puhumaan sinulle, 
on toisen henkilön ääni, kun hän puhuu sinulle. 

Ainoa Jumalan silmä, joka tulee koskaan katsomaan toista henkilöä, 
on sinun silmäsi, kun katsot häntä. 
Ainoa Jumalan käsi, joka tulee koskaan koskettamaan toista henkilöä, 
on sinun kätesi, kun sinä kosketat häntä. 
Ainoa Jumalan ääni, joka tulee koskaan puhumaan toiselle henkilölle, 
on sinun äänesi kun puhut hänelle. 

Kun puhut, muista, että puhut Jumalan äänellä. 
Kun kosketat, muista että kosketat Jumalan kädellä. 
Kun katsot, muista, että katsot Jumalan silmällä. Hänen luomustaan. 

Herra, anna minun olla rauhasi välikappale. 
Anna minun luoda sopua sinne, missä on riitaa. 
Anna minun tuoda uskoa sinne, missä epäusko vallitsee. 

Herra, anna minun pyrkiä, ei niin paljon saamaan kuin antamaan 
sillä se on itsen kuolemista. 
Sillä me olemme syntyneet iankaikkiseen elämään. 

(Ylläoleva on ote Marjaanan kirjasta PyhäänVaellus)

KIITOS ETTÄ OLET MUKANA LUOMASSA VALOA JA RAKKAUTTA JA RAUHAA!

15.12.2017YKSI PAIKKA JÄLJELLÄ!: RETRIITTI IKUISEN TAITEEN JA KELTTILEGENDOJEN, PYHÄN GEOMETRIAN JA ARKKITEHTUURIN POHJOIS-RANSKASSA JA BRETAGNESSA JEANNE D'ARCIN HENGESSÄ 9.-15.4.2018 ´NÄE OMA VISIOSI´
15.12.2017JOULULAHJAKSI: PYHÄÄNVAELLUS -KIRJA e25 JA ASIAKASPALAUTETTA KIRJASTA
14.12.2017VOIT LIITTYÄ RYHMÄÄN VIELÄ 16.1.2018!: ROHKEAT NAISMYSTIKOT JA -FILOSOFIT JA OMAN POLUN TOTEUTTAMINEN
13.12.2017UUSI PYHIINVAELLUS SYKSYLLÄ 2018: RETRIITTI MARIA MAGDALEENAN, KATAARIEN JA TRUBADUURIEN HENGESSÄ ETELÄ-RANSKAN LANGUEDOCIIN 8.-13.10.2018 'LUOVUUTTA JA ILOA'
07.12.2017SEURAAVA 1.1.2018 - MINIMEDITAATIORETRIITIT 2018: RAUHAN KUNINGATTAREN KUUKAUSIMEDITAATIOT JOKA KUUKAUDEN 1. PÄIVÄ KLO 20-20.15
06.12.2017JOULULAHJATARJOUS e 16: 7 PÄIVÄÄ, 7 ONNELLISUUDEN PILARIA - MARJAANAN MEDITAATIO-TUPLACD NYT e16
05.12.2017HENKILÖKOHTAINEN MUUTOSVALMENNUS VEDISEN ASTROLOGIAN POHJALTA
19.09.2017MATKA ON TÄYNNÄ: HILJAISUUDEN JA HEALINGIN RETRIITTI CASA DE DOM INÃCIOON BRASILIAAN 20.11.-2.12.2017
13.09.2017TÄYNNÄ: ALBERT EDELFELTIN PARIISI-PORVOO -TAITEEN HENKEVYYTTÄ JA KAUNEUTTA + LECTIO DIVINA - NAISEUDEN VOIMA -RETRIITTI TAITEILIJAN JALANJÄLJILLÄ PORVOOSSA 23.9.2017
28.08.2017TÄMÄ RYHMÄ ON TÄYNNÄ: TUTUSTU ITSEESI IKIVANHAN TIEDON AVULLA: VEDISEN ASTROLOGIAN KASVURYHMÄ ALKAA 9.9.2017

Siirry arkistoon »