Share |
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

MATKA ON TÄYNNÄ: HILJAISUUDEN JA HEALINGIN RETRIITTI CASA DE DOM INÃCIOON BRASILIAAN 20.11.-2.12.2017

Share |
19.09.2017

Uusi_kuva_71.bmp


Kun vanhat sanat kuolevat kieleltä, uusia sävelmiä puhkeaa sydämestä, 
ja kun vanhat jäljet katoavat, paljastuu uusi maa ihmeineen.

Rabindranath Tagore "Rumi"

João Teixeira de Faria eli John of God syntyi 24.6.1942 perheen kuopuksena pienessä Cahoeira da Fumacan kylässä Goiásin osavaltiossa Brasiliassa. Hän syntyi köyhään perheeseen, jossa isä toimi räätälinä ja äiti omistautui kodille ja lapsille. Köyhyydestä johtuen João joutui aloittamaan työnteon jo 6-vuotiaana isällään räätälin apupoikana. Siitä hän sai kuitenkin samalla ammatin, joka tuki myöhemmin hänen todellista tehtäväänsä maapallolla.

Koulua hän kävi juuri ja juuri kaksi vuotta paikallisessa Santa Teresinhan koulussa. João ei osaa vielä tänäkään päivänä lukea eikä kirjoittaa. Hänen kerrotaan tienneen asioita ennalta jo pienenä ja puhuneen niistä vanhemmilleen ja ystävilleen. Hän muistaa itse niistä tilanteista vain, että hän ’kävi lentämässä’. Hän osoitti kyläläisille luonnosta myös kasveja, jotka paransivat heidän sairauksiaan. Saatuaan tiedoistaan joskus rahaa, hän suuntasi oitis biljardisalille. João on edelleenkin hyvä biljardinpelaaja.

16-vuotiaana João koki merkittävän tapahtuman, joka muutti hänen elämänsä suunnan. Hän oli jäänyt tuolloin jälleen työttömäksi ja tunsi itsensä turhautuneeksi ja ahdistuneeksi. Hän suuntasi kulkunsa Campo Granden kaupungissa jokea kohti. Hän halusi uimaan vilvoittavaan veteen sillan alapuolelle. Hän kuvitteli kuulevansa harhoja pehmeän äänen kutsuessa häntä nimeltä. Joku puhui selvästi hänelle. ”João. Tule juttelemaan kanssani.” ”Miten tiedät nimeni?”, hän kysyi yllättyneenä. ”Tiedän paljon ja on monia asioita, joista minun pitää puhua sinulle”, vastasi Joãolle varjossa seisova kaunis vaaleatukkainen nainen. João jäi ja he juttelivat useita tunteja.

Seuraavana yönä hän näki unessa näyn Pyhästä Rita Cascialaisesta, joka on Brasilian suojeluspyhimys. Hän muisti, mitä hänen kohtaamansa nainen oli hänelle kertonut. Naisen kehotuksesta João meni Campo Grandessa sijaitsevaan healingkeskukseen. Sen jälkeisistä kolmesta tunnista João ei muista mitään. Kun hän heräsi, ihmiset olivat kokoontuneet hänen ympärilleen hymyillen ja hänen kättään puristaen. Hänen kerrottiin kehollistaneen kuningas Salomon hengen. Joãolle kerrottin yksityiskohtaisesti, kuinka tämä Valon Entiteetti oli hänen kauttaan parantanut ihmisiä. Joãon elämä meediona oli alkanut.

Joãon elämällä on kaksi tarkoitusta: parantaa sairaita ja kertoa ihmisille, että maanpäällisen elämämme tarkoitus on kehittyä, jotta sielumme kohoaisivat jatkuvasti yhä korkeammalle tietoisuuden tasolle. João on nöyrä, vahva ja päättäväinen. Hänen luonnettaan verrataan toisinaan Ignatius Loyolaan, sillä hänkin oli nuoruudessaan eräänlainen kapinallinen, sotilas aatelismiehen vaatteissa.

Uusi_kuva_83.bmp 

Näin kerron Joaosta 31.7.2013 julkistetussa kirjassani Näkymättömän Kosketus – Kertomuksia João de Deuksen parantamistyöstä, Henkienergiasta ja Rakkaudesta. Kirja sisältää paljon tietoa henkimaailmasta, healingistä ja aivan ihania tarinoita matkassani olleilta ihmisiltä! Täältä voit lukea nuoren miehen hienon parantumistarinan ja äidin kasvunmatkan.

Casa on monelle kokemus, jota on vaikea kuvata sanoin. Paikka ja sen healingenergiat tulee jokaisen itse kokea. Tuossa rauhan paikassa kykenemme kääntymään sisimpäämme ja katsomaan sielumme syvyyksiin. Alamme oppia jotakin Rakkaudesta. Painopistealueemme retriitillä on henkilökohtainen muutosprosessimme korkeampaan tietoisuuteen ja värähtelyihin, ja sitä myöden myös kokonaisvaltaiseen terveyteen ja eheyteen.

Uusi_kuva_40.bmp 

Lennämme maanantaina 20.11.2017 aamulennolla Helsingistä Lissaboniin, jossa lounastamme iltapäivällä ja vietämme kauniin päivän. On myös mahdollisuus rentoutua ja levätä iltapäivä hotellissa, jossa yövymme. Tiistaiaamuna 21.11. lennämme Lissabonista suoraan Atlantin yli Brasilian pääkaupunkiin, jonne saavumme samana päivänä illansuussa. Autonkuljettajamme noutaa meidät Abâdianiassa sijaitsevaan ”Jumalallisen Valon pousadaan” eli majataloon. Osallistumme Casan toimintoihin ja tapaamme meedio Joãon molempina viikkoina keskiviikosta perjantaihin.

Kotiin lähdemme pääkaupunki Brasiliasta Lissaboniin yölennolla perjantai-iltana 1.12.2017. Lissabonista lennämme Kööpenhaminan kautta Helsinkiin. Suomessa olemme 2.12.2017 klo 19.25 - eli hyvissä ajoin ennen rakkaan Suomemme 100-vuotisjuhlia.

Olen vienyt toistakymmentä ryhmää Suomesta Casa de Dom Inacioon Brasiliaan. Olen Casa de Dom Inacion virallinen Group Leader. Olen vienyt Entiteetin pyynnöstä myös paljon ryhmiä Suomesta Joao de Deuksen healingkongresseihin Eurooppaan.

 

Ja niin pysyvät usko, toivo, rakkaus, nämä kolme; mutta suurin niistä on rakkaus.
Kor. 13:13

 

Tule kokemaan Rakkauden parantava voima. Lämpimästi tervetuloa mukaamme Hiljaisuuden ja Healingin retriittiin!

Rakkaudella, Marjaana ja Retsi

Uusi_kuva_28.bmp 

Matkan hinta on € 2.745 (sis. alv) ja se sisältää:

 • lennot mennen tullen: Helsinki-Lissabon-Brasilia-Lissabon-Kööpenhamina-Helsinki (turistiluokka, lentokenttäverot, matkustajamaksut ja muut lentolipuissa perittävät viranomaismaksut), Finnairilla ja TAP:lla (Portugalin valtion lentoyhtiö)
 • majoituksen hotellissa Lissabonissa ma-ti 20.-21.11.2017
 • majoituksen Abâdianiassa paikallisittain korkeatasoisessa ”Jumalallisen Valon” pousadassa 1 hh / yhden hengen huoneessa,  täysihoidolla (aamiainen, lounas, illallinen) (10 yötä) (jaettu 2 hh huone samanhintainen)
 • lentokenttäkuljetukset Brasilian pääkaupungista pousadaan Abâdianiaan ja takaisin
 • sightseeingajelun ja temppelivierailut pääkaupungissa Brasiliassa paluumatkalla
 • Casan healingpäiviin osallistumisen molempina viikkoina ke-pe
 • Marjaanan matkanjohdon, ohjauksen ja opastuksen matkalla, puoliso Retsi avustajana
 • Tervetulokirjeen käytännön ohjeista ja erillisen Casan infokirjeen
 • Matkan orientaatio- ja infotilaisuus järjestetään Porvoossa ennen matkaa erikseen sovittuna päivänä.

Huom. Suomen kansalaisella on oltava matkalla mukana voimassa oleva passi, joka on voimassa 6 kk matkan jälkeen.

 

Maksuehdot:

 • Varausmaksu € 200 7 vrk ilmoittautumisesta (Matka-Agentit lähettävät laskun)
 • 2. maksu € 1.250 15.8.2017 (Matka-Agentit lähettävät laskun)            
 • 3. maksu € 1.295 15.10.2017 (Tietoisen Johtamisen Talo lähettää laskun)
 • Matkan hinta yhteensä € 2.745 sis. alv

Varaus- ja peruutusehdot:

 • Matkavaraus on sitova asiakkaan maksettua varausmaksun € 200, jota ei makseta takaisin asiakkaan peruessa matkan.
 • 90-61 vrk ennen lähtöä, veloitamme 30 % matkan hinnasta
 • 60-30 vrk ennen lähtöä, veloitamme 50 % matkan hinnasta
 • tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme koko matkan hinnan.

Huolehdithan omasta MATKAVAKUUTUKSESTA heti matkavarausta tehdessäsi mahdollisten peruutuskulujen sekä henkilö- ja matkatavaravahinkojen varalle.

Matkan yhteistyökumppani ja vastuullinen matkanjärjestäjä on Matka-Agentit Oy. Matkan toteutuminen edellyttää 12 matkustajaa. Hinnat perustuvat tällä hetkellä voimassa oleviin hintatietoihin ja niiden muuttuessa pidätämme oikeuden muutoksiin, joista ilmoitamme heti. Lisäksi varaamme oikeuden muuttaa matkan hintaa valuuttakurssimuutosten, meistä riippumattomien kuljetuskustannusten sekä uusien tai muuttuneiden verojen, määräysten tai maksujen perusteella.

Huomioithan, että osallistut matkaan omalla vastuullasi ja vapaasta tahdostasi, emmekä ota vastuuta terveydellisistä vaikutuksista matkaa ennen, sen aikana tai sen jälkeen. Matka ei korvaa kliinis-terapeuttista tai lääkinnällistä hoitoa. Älä lopeta nykyisten reseptilääkkeiden käyttöä.

Rekisteröityminen matkalle:

Ilmoittaudu matkalle tästä linkistä ja ilmoita samalla linkissä kaikki kysytyt tiedot.

joao_entiteetti_puhuu_casa_de_dom_inaciossa_12.12.12.jpg

Huomioithan myös nämä asiat:

Matka-Agenttien erityis- ja valmismatkaehdot.

Matkavakuutus:

Emme ole vastuussa mistään matkan, retkien ja tapahtuman aikana mahdollisesti tapahtuvista loukkaantumisista, onnettomuuksista, terveydentilan heikentymisestä, vahingoista tai varkauksista. Emme ole niistä vastuussa myöskään ennen matkaa. Emme ole vastuussa mahdollisia vaara- ja myöhästymistilanteita aiheuttavista lakoista, sääolosuhteista, viranomaismääräyksistä tai luonnonkatastrofeista. Emme ole vastuussa, mikäli tapahtuma perutaan korkeampien voimien pyynnöstä.

On tärkeää huolehtia omasta MATKAVAKUUTUKSESTA (matka- ja matkatavaravakuutus) heti matkavarausta tehdessäsi mahdollisten peruutuskulujen sekä henkilö- ja matkatavaravahinkojen varalle. Ilmoitathan rekisteröityessäsi matkalle matkavakuutusyhtiösi.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista matkavarausta tehtäessä mahdollisten peruutuskulujen sekä henkilö- ja matkatavaravahinkojen varalle. Matkavakuutuksen voi ottaa myös Matka-Agentit Oy:ltä: lotta.yttring at matka-agentit.fi

Osallistut matkaan omalla vastuullasi ja vapaasta tahdostasi, emmekä ota vastuuta terveydellisistä vaikutuksista, fyysisistä ja emotionaalisista reaktioista, traumasta tai sairaudesta matkaa tai tapahtumaa ennen, sen aikana tai sen jälkeen. Matka tai tapahtuma ei korvaa kliinis-terapeuttista tai lääkinnällistä hoitoa. Älä lopeta nykyisten reseptilääkkeiden käyttöä.

Hinta ja –muutokset:

Matkan yhteistyökumppani ja vastuullinen matkanjärjestäjä on Matka-Agentit Oy.

Matkan toteutuminen edellyttää 12 matkustajaa. Mahdollisten peruutusten varalta ja hintojen muuttuessa pidätämme oikeuden muuttaa matka uusien hintojen mukaiseksi. Varaamme oikeuden matkaohjelman muutokseen.

Hinnat perustuvat kullakin hetkellä voimassa oleviin hintoihin ja niiden muuttuessa pidätämme oikeuden muutoksiin, joista ilmoitamme heti. Lisäksi varaamme oikeuden muuttaa matkan hintaa valuuttakurssimuutosten, meistä riippumattomien kuljetuskustannusten sekä uusien tai muuttuneiden verojen tai maksujen perusteella.

Pidätämme oikeuden peruuttaa matka tai hyväksyä henkilöitä matkalle tai tehdä muutoksia julkaistulle matkareitille, aina kun olosuhteet edellyttävät, esim. jos ne katsotaan tarpeelliseksi  matkustajan turvallisuuden johdosta.

Erikoisruokavaliot ja lentopaikkatoiveet:

Jos sinulla on erikoisruokavalioita tai allergioita ilmoita niistä heti rekisteröitymisesi yhteydessä, samoin mahdollinen lentopaikkatoiveesi. Pyrimme toteuttamaan ne parhaimmalla tavalla, mutta toiveiden toteutumisesta emme ole vastuussa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Matka-Agentit Oy, Marjaana Will-Vidlund toimii matkanjohtajana

Tiedustelut:

info at tietoisenjohtamisentalo.com

 

 

TIETOISEN JOHTAMISEN TALO OY

TIETOISEEN JOHTAMISEEN erikoistunut henkisen valmennuksen ja retriittien talo
Tietoinen Johtaminen ® Conscious Leadership
___________________________________________________________________

Marjaana Will-Vidlund, Toimitusjohtaja / Managing Director


MAIL:       info at tietoisenjohtamisentalo.com  
OSOITE:   Jokikatu 27 A, 06100 Porvoo
WEB:        www.tietoisenjohtamisentalo.com

FaceBook:  Marjaana Will-Vidlund
                 Tietoisen Johtamisen Talo Oy            
Twitter:     @MWillVidlund 

16.03.2018USKALLATKO SINÄ KURKATA OVESTA ULOS, MUTTA EMMIT OTTAA ASKELTA KYNNYKSEN YLI?
16.03.2018PYHIINVAELLUS SYKSYLLÄ 2018: RETRIITTI MARIA MAGDALEENAN, KATAARIEN JA TRUBADUURIEN HENGESSÄ ETELÄ-RANSKAN LANGUEDOCIIN 8.-13.10.2018 'LUOVUUTTA JA ILOA'
14.03.2018SEURAAVA 1.4.2018 - MINIMEDITAATIORETRIITIT 2018: RAUHAN KUNINGATTAREN KUUKAUSIMEDITAATIOT JOKA KUUKAUDEN 1. PÄIVÄ KLO 20-20.15
07.03.2018KUTSU: TUTUSTU ITSEESI IKIVANHAN TIEDON AVULLA: VEDISEN ASTROLOGIAN KASVURYHMÄ3 ALKAA 1.9.2018
06.03.2018PYHÄÄNVAELLUS -KIRJA e25 JA ASIAKASPALAUTETTA KIRJASTA
02.03.20187 PÄIVÄÄ, 7 ONNELLISUUDEN PILARIA - MARJAANAN MEDITAATIO-TUPLACD NYT e16
26.02.2018HENKILÖKOHTAINEN MUUTOSVALMENNUS VEDISTÄ ASTROLOGIAA HYÖDYNTÄEN
19.01.2018TÄMÄ MATKA ON TÄYNNÄ: RETRIITTI IKUISEN TAITEEN JA KELTTILEGENDOJEN, PYHÄN GEOMETRIAN JA ARKKITEHTUURIN POHJOIS-RANSKASSA JA BRETAGNESSA JEANNE D'ARCIN HENGESSÄ 9.-15.4.2018 ´NÄE OMA VISIOSI´
01.01.2018VOIT LIITTYÄ RYHMÄÄN VIELÄ 16.1.2018!: ROHKEAT NAISMYSTIKOT JA -FILOSOFIT JA OMAN POLUN TOTEUTTAMINEN
19.09.2017MATKA ON TÄYNNÄ: HILJAISUUDEN JA HEALINGIN RETRIITTI CASA DE DOM INÃCIOON BRASILIAAN 20.11.-2.12.2017

Siirry arkistoon »