Share |
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

KUTSU: TUTUSTU ITSEESI IKIVANHAN TIEDON AVULLA: VEDISEN ASTROLOGIAN KASVURYHMÄ3 ALKAA 1.9.2018

Share |
03.04.2018

Uusi_kuva_112.bmp

 

Japa (= mantran/jumalallisen nimen toistaminen) on yhdistymistä jumalallisiin energioihin ja se muuttaa harjoittajan tietoisuutta ja elämää. – Ernst Wilhelm, Graha Sutras


Taustatietoa Vedisestä astrologiasta

Vedinen astrologia eli Jyotish tulee sanskritin kielisestä jyoti-sanasta, joka tarkoittaa kynttilän liekkiä. Symbolisesti se merkitsee elämän jumalallista periaatetta: elämää ei ole ilman valoa, joka loistaa meille taivaasta. Loppuosa sh merkitsee parasta ja viisainta. Näin Jyotish voidaan kääntää valon tieteeksi tai taivaan viisaudeksi. Valo karkottaa pimeyden ja tiedon valo hälventää tietämättömyyden. Jyotish on näin tietoisuuden sisäinen valo, Vedojen silmät.

Vedinen astrologia on Vedojen osa ja yksi kuudesta Vedangasta. Vedat ovat tekstejä, jotka kirjoitettiin Sanskritin kielellä yli 5.000 vuotta sitten. Ne auttavat meitä ymmärtämään luomakunnan mysteerejä ja luonnon lakeja. Kaikki tieto on olemassa universumissa. Osana Korkeinta Tietoisuutta meillä on potentiaali kaikkeen tietoon.

Muinaiset viisaat ja näkijät tiesivät tämän ikiaikaisen totuuden. He tutkivat planeettojen liikkeitä ja kuvioita, ja huomasivat, että aurinkokunnan tila heijasti nykyhetken luonnetta. Universumi heijastui heidän omaan olemassaoloonsa, eli ”aivan kuten makrokosmos, niin myös mikrokosmos”. Ymmärtääkseen syitä tapahtumille he katsoivat taivaalle. Tämä herättää ja johtaa Itsen oivallukseen ja korkeampaan, jumalalliseen tietoon, jota kutsutaan Vedaksi; kun me tiedämme todellisen Itsemme, meistä tulee Vedan tuntijoita ja kanssaluojia. Olemme tuolloin tietoisia kaikesta ja elämme harmoniassa kaiken elämän kanssa.

Vedisen astrologian isänä voidaan pitää ”näkijöiden näkijää”, Maharishi Parasharaa. Hän oli todellinen pyhimys ja valaistunut eläessään intialaisten historioitsijoiden mukaan noin 3.000 – 2.000 vuotta eKr. Parasharan kerrotaan kirjoittaneet Yotishin alkuperäiset tekstit, jotka tunnetaan tänä päivänä nimellä Brihat Parashara Hora Shastra.

Vedinen traditio tunnustaa Kuun energian feminiiniseksi ja että sen laadut korreloivat jumalalliseen feminiiniseen meissä itsessämme ja luonnon rytmeissä. Vedinen astrologia hämmästyttää maskuliinisen ja feminiinisen dynamiikan syvyydellä ja ymmärryksellä, mikä on kokonaisuuden sisäänkudottu vediseen tietoon. Tämä on yksi minua alati inspiroiva näkökulma vedisessä astrologiassa! Olenhan tutkinut näiden kahden polariteetin olemusta ja julkaisen siitä helmikuussa 2016 kirjan.

Vedinen astrologia tutkii planeettoja, tähtiä ja horisonttia. Sen avulla pystymme ymmärtämään elämäämme ja miksi synnyimme. Se paljastaa kartan ja ajankohdan tapahtumille ja suuntauksille, jotka saattavat ilmentyä meille kokemuksina elämämme aikana. Sen tarkoituksena on kasvattaa itsetuntemustamme, sillä se paljastaa meille hyvät ja huonot taipumuksemme. Se nostaa myös tietoisuutemme kaiken sellaisen yläpuolelle, joka sitoo meidät kärsimykseen ja suruun. Se näyttää meille vahvuutemme, jonka avulla voimme rakentaa menestyksemme -  onnellisuutemme - maallisessa ja henkisessä maailmassa. Näiden kahden maailman välillä ei ole eroa, joten menestys toisessa tukee synergeettisesti toista.

Uusi_kuva_10.bmp


Lähdetkö kanssani vedisen astrologian tutkimusmatkalle? Löytämään oman kosmisen olemassaolosi sydämeen? 
Tämä on kutsu kaikille

KUUN JUMALATTARILLE 

Kuun_Jumalatar.png

Kuun Jumalatar symboloi kosmoksen elämää antavaa voimaa ja se edustaa Kuuta viisauden ja maagisten voimien haltijana. Hänen kätensä yhdistyvät pään yläpuolella luoden pyhän tiedon halon. Hänen vatsansa sisältää valon synnyn kohdun tummuudessa. Hän pitää yllä elämän taajuutta ja kunnioittaa suurta kosmista mysteeriä, joka on tasapainossa maallisen luomisen ilmentämisessä. 

Tämä on laatuaan 3:s vedisen astrologian kasvuryhmä. Teemme matkaa ryhmässä omaan syntymäkarttaamme pohjautuen. Näin tuntemuksemme omasta itsestämme syvenee kerros kerrokselta. Kuun Jumalattaret tapaavat ensimmäinen kerran Tietoisuuden planeetan ja Suuren Opettajan Saturnuksen päivänä lauantaina 1.9.2018 klo 11-15. Paikka on Jokikatu 27 A, 06100 Porvoon keskustassa.

Kokoonnumme 8 kertaa lauantaisin tai muina päivinä syys-joulukuussa 2018 4 tunniksi kerrallaan noin kolmen viikon välein. Nämä ajankohdat sovitaan ensimmäisessä tapaamisessa. 

Jokaisella kerralla on oma tai omat teemansa, jotka ensin avaan ja joiden kanssa työskentelemme. Jotkut teemat ovat nopeita käsitellä. Jotkut niistä taas ovat laajempia ja vaativat enemmän aikaa. Joitakin teemoja käsittelemme kokonaiskuvan saamiseksi, mutta jotka vaativat syvällistä työstämistä myöhemmin. Saat kirjallisen materiaalin jokaisella kerralla käsiteltävästä aihekokonaisuudesta. Toimimme myös omassa FaceBook -ryhmässä.

Teemoja ovat:

 • Historiaa ja taustaa Vediseen astrologiaan
 • Astrologia vedisenä tietona ja perusterminologia
 • Henkiset periaatteet ja kartan osat
 • Neljä peruspilaria
 • Huoneet ja niiden hallitsijat
 • Planeetat ja niiden mytologia
 • Nouseva merkki, merkit ja niiden hallitsijat
 • Naksatrat
 • Dasha-järjestelmä
 • Karminen akseli
 • Aspektit ja transiitit
 • Divisionaaliset kartat
 • Joogat
 • Tulkinnan perusasiat

Tässä kasvuryhmässä saat perustiedot Vediseen astrologiaan. Saat perusopinnoistasi todistuksen.

Kasvuryhmässä on tilaa omalle pohdinnalle ja yhteiselle keskustelulle. Ryhmään tuleminen ei vaadi mitään ennakko-osaamista, vain avointa, uteliasta ja ennakkoluulotonta mieltä. Kasvuryhmän TARKOITUKSENA on itsetuntemuksen kasvattaminen, oman todellisen minän entistä laajempi ymmärtäminen ja omien vahvuuksien hyödyntäminen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Vedisen astrologian kasvuryhmään, 
Marjaana

 

Uusi_kuva_62.bmpIlmoittautuminen ja lisätietoja:

 • Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 1.8.2018 mennessä tämän linkin kautta. Ilmoita samalla tarkka syntymäaikasi (päivä, kuukausi, vuosi ja kellonaika ja paikka).

 • Paikkoja on rajoitettu määrä. HUOM! Aiemmat opiskelijat voivat kerrata hintaan € 45 sis. alv 24 % / kerta. 

 • Kokoonnumme inspiroivassa, vuonna 1852 rakennetussa vanhassa talossa. Se sijaitsee vanhan Porvoon porteilla, joen rannalla ja Runebergin puiston vierellä osoitteessa Jokikatu 27 A.
 • Jos asut kauempana, etkä pääse fyysisesti Porvooseen, voit olla mukana myös puhelimitse, materiaalit saat sähköisesti.

 

Hinta, maksu- ja peruutusehdot:

 • 1 kerta (4 t) € 100 + alv 24 % (€ 24), yht. € 124 / krt
 • HUOM! Aiemmat opiskelijat voivat kerrata hintaan € 45 sis. alv 24 % / kerta
 • Kukin kerta maksetaan ennen tapaamista yrityksen tilille
 • Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja koskee koko 8 kerran prosessia, vaikket pääsisikään mukaan. Vakavan sairastumisen estäessä osallistumisen useamman kerran hyvitetään ko. ajanjaksolta 50 %. 

TIETOISEN JOHTAMISEN TALO OY

TIETOISEEN JOHTAMISEEN erikoistunut henkisen valmennuksen, retriittien ja meditaation talo - Tietoinen Johtaminen ® Conscious Leadership
_________________________________________________________________________
Marjaana Will-Vidlund, Toimitusjohtaja / Managing Director

GSM:        +358 (0)45 27 99 261
MAIL:       info at tietoisenjohtamisentalo.com  
OSOITE:   Jokikatu 27 A, 06100 Porvoo
WEB:        www.tietoisenjohtamisentalo.com

Blogi:        www.marjaanawillvidlund.com
FaceBook: Tietoisen Johtamisen Talo Oy          

Twitter:    @MWillVidlund
Insta:       mwillvidlund

17.04.2018TULE MUKAAN 🌹 RETRIITTI MARIA MAGDALEENAN, KATAARIEN JA TRUBADUURIEN HENGESSÄ ETELÄ-RANSKAN LANGUEDOCIIN 8.-13.10.2018 'LUOVUUTTA JA ILOA'
16.04.2018UUSIEN KUUKAUSIKIRJEEN LUKIJOIDEN LIITTYMISLAHJA: TIETOISEN NAISEN ॐ OPASKIRJANEN MEDITAATIOON JA HENKISIIN HARJOITUKSIIN
03.04.2018KUTSU: TUTUSTU ITSEESI IKIVANHAN TIEDON AVULLA: VEDISEN ASTROLOGIAN KASVURYHMÄ3 ALKAA 1.9.2018
02.04.2018USKALLATKO SINÄ KURKATA OVESTA ULOS, MUTTA EMMIT OTTAA ASKELTA KYNNYKSEN YLI?
02.04.2018SEURAAVA 1.5.2018 - MINIMEDITAATIORETRIITIT 2018: RAUHAN KUNINGATTAREN KUUKAUSIMEDITAATIOT JOKA KUUKAUDEN 1. PÄIVÄ KLO 20-20.15
01.04.2018HENKILÖKOHTAINEN MUUTOSVALMENNUS VEDISTÄ ASTROLOGIAA HYÖDYNTÄEN
01.04.2018PYHÄÄNVAELLUS -KIRJA e25 JA ASIAKASPALAUTETTA KIRJASTA
31.03.20187 PÄIVÄÄ, 7 ONNELLISUUDEN PILARIA - MARJAANAN MEDITAATIO-TUPLACD NYT e16
19.01.2018TÄMÄ MATKA ON TÄYNNÄ: RETRIITTI IKUISEN TAITEEN JA KELTTILEGENDOJEN, PYHÄN GEOMETRIAN JA ARKKITEHTUURIN POHJOIS-RANSKASSA JA BRETAGNESSA JEANNE D'ARCIN HENGESSÄ 9.-15.4.2018 ´NÄE OMA VISIOSI´
01.01.2018VOIT LIITTYÄ RYHMÄÄN VIELÄ 16.1.2018!: ROHKEAT NAISMYSTIKOT JA -FILOSOFIT JA OMAN POLUN TOTEUTTAMINEN

Siirry arkistoon »